Bedrijfsinformatie
Afvalcontainers Drechtsteden
Transportweg 6, 2964 LP Groot Ammers
Actief sinds: 2003
Expertise
Puincontainers
Bouw afvalcontainers
Recycling
Groencontainers
Grondcontainers
Houtafval containers
Contactgegevens
info@afvalcontainersdrechtsteden.nl
078 6222 203
Review rating

Review Afvalcontainers Drechtsteden

Bij Afvalcontainers Drechtsteden zijn verschillende formaten containers voor diverse soorten afval beschikbaar. Containers zijn beschikbaar in de formaten 3m3, 6m3, en 9m3. De 9m3 variant van de container is ook beschikbaar als afgesloten variant. Ieder soort afval heeft zijn eigen container. Zo heb je puincontainers voor stenen, bouwafval containers voor puin, grofvuilcontainers voor meubels, houtafval containers voor hout, grondcontainers voor aarde en groencontainers voor snoeiafval. Iedere container heeft zijn eigen doel, zo mag je geen grond afvoeren in een groencontainer of snoeiafval in een puincontainer. De specialisten van Afvalcontainers Drechtsteden weten precies welke containers geschikt zijn voor de klus. Ze komen de containers legen wanneer deze vol zijn, dit kan op basis van een schema of oproepbasis. Het opgehaalde afval wordt gerecycled tot herbruikbare grondstoffen.

De sterke punten van Afvalcontainers Drechtsteden

  • Verschillende groottes containers ter beschikking.
  • Containers voor veel soorten afval beschikbaar.
  • Recyclen het afval tot herbruikbare grondstoffen.
  • Snelle levering van de containers.

Is Afvalcontainers Drechtsteden aan te raden?

Afvalcontainers Drechtsteden is zeker aan te raden! Ze bieden een goede service met snelle levering en hebben een groot aanbod aan afvalcontainers. De containers blijven 8 weken lang staan en kunnen op basis van een schema of oproepbasis geleegd worden. Doordat Afvalcontainers Drechtsteden zelf de afvalverwerking bezit, kunnen zij de containers tegen een scherpe prijs verhuren.

Bedrijfskwaliteiten

Levering door heel Nederland
Snelle service
Vriendelijk personeel
Ruim aanbod

Afvalcontainers door heel het land

Sinds het begin van Afvalcontainers Drechtsteden hebben ze een sterke groei doorgemaakt. Ze hebben hun wagenpark en werkgebied kunnen uitbreiden. Tegenwoordig bedienen ze duizenden klanten van Midden Nederland tot Breda en van Rotterdam tot Tiel. In samenwerking met verschillende partners kan Afvalcontainers Drechtsteden door heel het land de inzameling van afval verzorgen.

Bekijk de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op