Bedrijfsinformatie
Funcaps
Actief sinds: 2016
Expertise
research chemicals
sex toys
Contactgegevens
helpdesk@funcaps.nl
+31 6 10 84 83 86
Review rating

Review Funcaps

Expert op het gebied van research chemicals

Funcaps is de deskundige op het gebied van research chemicals. Sinds enkele jaren hebben zij een groot assortiment aan onderzoeksmiddelen waar de wetenschap nog meer over wil weten. Daarnaast hebben zij in hun webshop plek voor producten om de seksuele horizon te verbreden.

Sterke punten Funcaps

  • Alle producten zijn getest in een laboratorium, dus de kwaliteit is gegarandeerd wanneer je wilt deelnemen aan een onderzoek
  • Bij Funcaps kun je op een veilige en betrouwbare manier je bestelling betalen
  • Wanneer je meer dan 100 euro in research chemicals investeert, worden deze gratis verzonden.

Is Funcaps aan te raden ?

Funcaps is expert op het gebied van research chemicals, dus dit bedrijf is zeker aan te raden voor mensen die bij willen dragen aan onderzoeken naar deze chemicals. Daarnaast zorgt Funcaps voor een snelle en discrete bezorging van producten waardoor je zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met onderzoeken.

Bedrijfskwaliteiten

Klantvriendelijke service
Discrete bezorging
Snelle levering
Hoge kwaliteit
Betaalbare producten

Tijd voor onderzoek

Funcaps begon in 2016 als een kleine webwinkel. In een paar jaar tijd heeft het bedrijf zich enorm ontwikkeld en zijn zij veruit de bekendste research chemicals verkopers voor particuliere en zakelijke klanten. Naast een assortiment aan research chemicals die uitsluiten bedoeld zijn voor onderzoeken, verkoopt Funcaps ook speeltjes en andere producten om je seksleven een boost te geven.

Meer info

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op

Gerelateerde reviews

Bekijk alle categoriën