Over review pagina

Eigenaar van een unieke website en webshop en op zoek naar een groter bereik? Dan kunnen wij je helpen. Op onze website kun je namelijk bedrijfsreviews laten plaatsen van je onderneming en wij zorgen ervoor dat deze reviews door duizenden mensen per maand wordt bekeken. Meer weten hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Waarom een bedrijfsreview?

90% leest reviews

Voordat consumenten een bedrijf bezoeken, leest 90% online reviews om de betrouwbaarheid van een bedrijf te controleren. Door reviews te plaatsen voor jouw organisatie laat je klanten zien hoe betrouwbaar jouw producten zijn.

Verhoog jouw sales

De grootste reden waarom online reviews belangrijk zijn voor bedrijven, is dat ze verkoop verhogen. Dit doen ze door consumenten de informatie te geven die ze nodig hebben zodat zij kunnen beslissen om een ​​product of dienst te kopen.

Grip op jouw review

Veel reviewsites maken ‘nep-accounts’ aan voor jouw bedrijf. Hierdoor heb je geen grip op de geplaatste reviews en kun je nep-reviews niet verwijderen. Bij ons houd je altijd grip op jouw bedrijfspagina.

Creëer relevante backlinks

Online reviews creëren een betere relatie tussen jouw bedrijf en klanten. Ze dragen ook bij aan het verbeteren van de ranking van jouw website in zoekmachines als Google. Hoe meer er online over jouw bedrijf geschreven wordt, hoe relevanter een zoekmachine jou vindt!

Beheer jouw review

Soms wil je een ontevreden klant tegemoet komen, om een negatieve beoordeling te verbeteren. Echter gaan niet alle klanten daarin mee. Op Inforeview.nl helpen wij jou om negatieve reviews om te zetten in positieve reacties!

Kom hoger in Google te staan

Online recensies helpen jouw website om een hogere ranking op SEO-zoekwoorden te krijgen.De trefwoorden in online reviews zullen er aan bijdragen dat jouw website in de zoekresultaten een betere SEO positie krijgt. Hierdoor zullen consumenten jouw bedrijf sneller vinden.

Review-pagina voor betere vindbaarheid

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. 

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
aanmelden voor bedrijfsreview

De waarde van betrouwbare reviews

Voordat je beslist of je gebruik gaat maken van de diensten van een bedrijf, zal je waarschijnlijk eerst enig onderzoek doen naar de achtergrond en betrouwbaarheid van de desbetreffende onderneming. Een belangrijk onderdeel hiervan is het nagaan van beoordelingen van andere gebruikers en onafhankelijke instanties. Review-pagina voorziet een plek om betrouwbare reviews te raadplegen waarvan zowel klant als onderneming de voordelen van kan ervaren. 

Als bedrijf kan je een groter bereik behalen en meer informatie over je diensten verspreiden, waardoor nieuwe klanten kunnen worden aangetrokken. Als klant kan je inzien of een bepaald bedrijf bekend staat als betrouwbaar en in hoeverre zij aansluiten bij jouw wensen. Zo kan je komen tot een goed geïnformeerde beslissing.
neem contact op

Mitchel Overstee

Ik ben Mitchel Overstee, een veelzijdige marketeer met een achtergrond als websitebouwer en productmanager. Tegenwoordig help ik klanten bij het nemen van aankoopbeslissingen via de websites die ik beheer. Mijn passie voor marketing en mijn constante drive om te leren en te groeien, stellen me in staat waardevolle resultaten te leveren voor mijn klanten. Ik geloof in de kracht van boeiende online ervaringen en doordachte marketingstrategieën om bedrijven te laten groeien.
Alle artikelen