Bedrijfsinformatie
Bas Vogelpoel Architecten
Groenhoedenveem 28, 1019 BL Amsterdam
Actief sinds: -
Expertise
Heldere composities
Modern en strak
Gerichte toepassing van kleur, textuur en licht
Architecturische verhaallijn
Contactgegevens
bas@basvogelpoel.nl
+3120-2149080 / +316-41237222
Review rating

Review Bas Vogelpoel Architecten

Het architectenbureau van Bas Vogelpoel in Amsterdam heeft een unieke architectuurstijl. Met liefde voor vakmanschap zet Bas Vogelpoel Architecten de zoektocht in naar een creatieve oplossing voor hun klanten. Bas Vogelpoel is constant op zoek naar ritme, rust en ruimtelijkheid. Zij zien een opdracht niet als simpelweg een opdracht, maar als een verhaal. Met een moderne en strakke vormgeving, zonder kleur of warmte op te geven, zorgt dit architectenbureau er voor dat stijl terug te vinden is in jouw gebouw.

Waarom je voor Bas Vogelpoel Architecten kan kiezen

  • Multidisciplinair ontwerpbureau, dit duidt op meerdere ontwerpstijlen
  • Zeer scherp oog voor detail gecombineerd met een liefde voor het vak
  • Aanpasbaar aan de wensen en behoeften van hun klant
  • Uiteenlopende opdrachtgevers en daarmee ook uiteenlopende ervaring

Raden wij Bas Vogelpoel Architecten aan?

Door de combinatie van expertise, ervaring en passie kunnen wij hier vrij weinig anders over zeggen dan een volmondige ja. Daarnaast komen wij klantervaringen tegen die de kwaliteit, professionaliteit en waarde van het architectenbureau waarderen. Dit komt overeen met onze eigen bevinden rondom Bas Vogelpoel Architecten. Ook voor degene die niet zeker weten wat ze willen is dit architectenbureau een match. Bas Vogelpoel en zijn collega's helpen namelijk met het realiseren van jouw visie of helpen je die visie beter te verwoorden.

Zoek je naast een architect ook nog een review voor een makelaar in Nederland? Geen zorgen, deze reviews vindt je op onze wonen reviews pagina!

Bedrijfskwaliteiten

Oog voor detail
Deskundig
Professionaliteit
Duidelijke communicatie en wensrealisering
Bas is zeer betrouwbaar op me over gekomen. Hij was bereid dat stapje extra te doen en dat heeft ons erg goed geholpen. Bas kwam keurig alle afspraken na en was erg transparant in de communicatie. Het geleverde was is echt helemaal in orde, de bouwers hebben dankzij de zeer nauwkeurige tekeningen uitstekend werk kunnen leveren.
Tevreden klant

Duurzaam en toekomstgericht

Het welzijn van de gebruikers staat hoog in het vaandel bij Bas Vogelpoel Architecten. Daarin speelt duurzaamheid een grote rol in hun werk. In de praktijk streven zij er naar om zoveel mogelijk hernieuwbare materiaal te gebruiken en de energiekosten en verbruik tot een minimum te behouden. Denk hierbij aan het gebruik van warmtepompen, warmteterugwinsystemen en zonnepanelen. Deze componenten worden met zo'n expertise geïmplementeerd in het geheel dat het een deel wordt van de algehele architectuur. Dit is natuurlijk zeer fijn voor de klant van wie het gebouw is, het zorgt er namelijk voor dat deze duurzame opties niet een doorn in het oog worden op esthetisch vlak. Daarnaast houdt Bas Vogelpoel Architecten zich op de hoogte van nieuwe gebeurtenissen in de architectonische markt waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ze verwoorden het zelf als volgt: "We streven naar duurzaamheid door ontwerpen te maken die esthetisch en praktisch lang mee gaan".

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op