Bedrijfsinformatie
Bodyfashion Born
Forum 11, 6121 NR Born
Actief sinds: 1995
Expertise
Prothese mode
Nacht en badmode
Slips
Heren ondergoed
Contactgegevens
info@bodyfashion-born.nl
046 451 9832
Review rating

Review Bodyfashion Born

Bodyfashion Born is dé online lingerieshop van Limburg dat meer te bieden heeft dan enkel onder-, bad- en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh's met beugel en zonder beugel hebben ze namelijk ook een breed assortiment aan prothese lingerie. Daarnaast kunt u ook voor prothese badmode uitstekend bij ze terecht. Bij Bodyfashion Born vindt u namelijk verschillende badpakken, prothese bikini, tankini’s en natuurlijk bikini’s. Heeft u advies nodig over de producten? Neem dan gerust contact met ze op of kom even langs in de showroom, ze helpen u graag verder.

De sterke punten van Bodyfashion Born:

  • Veel tevreden klanten
  • Groot assortiment
  • Prothese lingerie

Prothese lingerie

Zoals we zojuist kort hebben benoemd verkopen ze ook prothese ondergoed. Lingerie voor een prothese is bij via de webshop uitermate gemakkelijk te bestellen. Via de webshop kunt u de gewenste maat doorgeven en ze zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw prothese lingerie. Overigens zijn ze bij Bodyfashion Born gespecialiseerd in prothese ondergoed en kunnen u daarom van gedegen advies voorzien. Wilt u toch eerst op voorhand komen passen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem, maar gelijk een afspraak en ze zorgen ervoor dat ze u verder kunnen helpen. Uw prothese lingerie koopt u natuurlijk in Born, want ze hebben de mooiste merken en het breedste aanbod prothese ondermode van Limburg.

Bedrijfskwaliteiten

Veel keuze
goede prijs / kwaliteit
Goede service
Deskundig

Bodyfashion Born

Ze zijn niet voor niets een specialist in prothese mode. Bij Bodyfashion Born kunt u namelijk ook terecht voor al uw prothese badmode. Ook voor vrouwen met een borstprothese is het daarom mogelijk om vrijwel iedere soort badkleding te dragen. Of je nu het liefste een tankini, badpak met prothese of bikini draagt, dankzij het ruime aanbod aan prothese badkleding van Bodyfashion Born kan het allemaal. Laat u verrassen door de vele kleuren, printjes en mooie merken en bestel uw prothese badmode online of kom langs bij Bodyfashion Born in de showroom. Hier kunt u op uw gemak uitzoeken welke pasvorm voor u het beste is en hoe het voelt om het te dragen. Daarnaast helpen ze u graag verder om u te voorzien van de prothese badmode, waar u naar op zoek bent. Hopelijk mogen ze u binnenkort ontmoeten bij Bodyfashion Born!

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op