Bedrijfsinformatie
Boxchainge
Spekhofstraat 15, 6466 LZ Kerkrade
Actief sinds: 2018
Expertise
EMDR
Boksen
Traumaverwerking
Negatieve denkpatronen doorbreken
Gloves methodiek
Persoonlijke begeleiding
Contactgegevens
info@boxchainge.nl
+31 (0)85 073 4590
Review rating

Review Boxchainge

Als je op zoek bent naar een organisatie die je kan helpen om je persoonlijk te ontwikkelen en je veerkracht een boost geeft, dan ben je bij Boxchainge aan het juiste adres. Met hun unieke en persoonlijke werkwijze waarbij zowel fysieke als mentale aspecten getraind worden, is dit een leerzame bezigheid. Bij Boxchainge worden fysieke en mentale trainingen gecombineerd aan de hand van je eigen doelstellingen.

Persoonlijk programma

Aan de hand van jouw doelen wordt een op maat gemaakt plan opgesteld. De verschillende trainingsprogramma's zijn erop gericht om een bijdrage te leveren aan jouw leerweg. Bij Boxchainge kun je terecht voor jongerentraining, volwassentraining of bedrijfs- en schoolteambuilding. Samen met een aangewezen coach start je bij Boxchainge je leerweg en leer je omgaan met persoonlijke problemen en trauma's.

Jongerentraining

Voor jongeren die uit balans zijn geraakt of het even niet meer weten, biedt Boxchainge een speciaal programma aan die ervoor zorgt dat ze weer op het rechte pad terecht komen. Tijdens deze programma's leer je met negatieve gedachten en trauma ervaringen omgaan. Daarnaast richt dit programma zich op het versterken van het zelfbeeld en de fysieke en mentale weerbaarheid.

Volwassentraining

Ook volwassenen die hulp nodig hebben bij het doorbreken van negatieve gedragspatronen kunnen terecht bij Boxchainge. Met behulp van de bokstherapie sessies krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en leer je grenzen aangeven. Ook voor teambuilding bokstherapie sesssies biedt Boxchainge een programma aan. Na deze trainingen leer je van elkaars kwaliteiten en ga je weer met plezier naar je werk.

Meest gewaardeerde klantenbeoordeling

''Met weinig zelfvertrouwen het traject ingestapt, na alle andere coaching wilde ik graag eens bewegen in plaats van alleen praten. Ik heb het traject als super ervaren en ik durf sindsdien weer op mijn eigen intuïtie te vertrouwen! Ze zijn heel flexibel en baseren de sessies op wat jij nodig hebt op dat moment, heel tevreden!" - Sarah

Bedrijfskwaliteiten

Professionele begeleiding
Persoonlijke begeleiding
Doelgericht
Versterkt het zelfvertrouwen
Teambuilding
Fijne leeromgeving
Zelfontwikkeling

Boksen & traumaverwerken

Wat Boxchainge echt onderscheidend maakt is hun persoonlijke benadering en deskundigheid. Met hun op maat gemaakte programma's, kennis en expertise zorgen ze ervoor dat je problemen echt bij de kern worden aangepakt. Voor persoonlijke ontwikkeling en groei ben je bij Boxchainge aan het juiste adres!

Klik hier voor meer informatie

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op