Bedrijfsinformatie
CHEFSTBL
Helftheuvelweg 11 5222 AV, ‘s-Hertogenbosch
Actief sinds:
Expertise
Kok aan huis
Buffet
Walking dinner
BBQ met kok
Borrelhapjes
Kookworkshop
Proeverij
Pizza oven
Contactgegevens
contact@chefstbl.com
+31 85 303 0203
Review rating

Review CHEFSTBL

Op het moment dat je op zoek bent naar een catering op locatie. Dan ben je bij CHEFSTBL aan het goede adres. Voor een verjaardag, bruiloft, bedrijfscatering of een jubileum zorgen hun voor de lekkerste gerechten. In overleg met het cateringbedrijf is alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de Franse, Italiaanse, Mediterraanse, Aziatische, Hollandse en Spaanse keuken. Mocht je niet kunnen kiezen, dan kan er ook internationaal geserveerd worden. Voor iedereen wat wils dus! CHEFSTBL zorgt ook voor het service en bestek, op het moment dat het feest is afgelopen zorgt de kok van dienst ook ervoor dat de keuken weer helemaal spik en span achtergelaten wordt. Mochten er dingen mis gaan waardoor er schade komt, geen zorgen. Je bent namelijk volledig verzekerd.

Is CHEFSTBL aan te raden?

Ja, door de gigantische kennis van het gehele cateringbedrijf heb je een leuke avond. De kok(s) op locatie zullen je een heerlijke dag geven, met een ruim assortiment aan producten. Ook de prijs is erg scherp, een betere prijs kwaliteit verhouding is bijna onmogelijk om te vinden. Mocht je dus een catering nodig hebben, neem zeker contact met ze op!

Bedrijfskwaliteiten

Geverifieerde cateraars
Direct online boeken
Nergens goedkoper
Gratis annuleren
In heel Nederland
Houden rekening met allergieën

Hoe verloopt een diner?

De kans is natuurlijk aanwezig dat je nog nooit een privédiner of catering hebt geboekt. Dan is het wel zo prettig om te weten hoe het eigenlijk allemaal werkt!

Op het moment dat je de boeking hebt bevestigd zal de cateraar zo snel mogelijk contact met je opnemen. Hierbij zal het menu en de organisatie in het algemeen perfect naar je wensen worden afgestemd. Tijdens dit gesprek worden ook de zaken zoals het tijdstip en welke faciliteiten er aanwezig zijn besproken. Op basis daarvan kan de kok zijn apparatuur bepalen.

Dan begint het feest. De voorbereiding zal getroffen worden. Mocht je een buffet of BBQ zonder kok hebben geboekt dan zal alles compleet voorbereidt worden bezorgd en geserveerd. Op het moment dat je een kok, bijvoorbeeld aan huis hebt dan zal hij vanuit de keuken alles vers klaarmaken. Zorg wel dat er voldoende ruimte in de koelkast is. Zo kan de kok sneller te werk kunnen, en jij dus sneller kunt genieten van de gerechten!

Mocht je zelf niet genoeg tafels, bestek of borden hebben. Dan kun je dat vooraf aangeven. Dit zal de catering dan meebrengen!

En dan kun je gaan beginnen met het genieten van alle gerechten. Precies zoals je zelf hebt afgestemd. Als de hele avond compleet is zal de kok de keuken weer helemaal schoon achterlaten.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op