Bedrijfsinformatie
ContainerBuddy
Albert Einsteinweg 39, 6045 GX Roermond
Actief sinds: -
Expertise
Snel geleverd
Persoonlijke service
Levering door heel Nederland
Contactgegevens
info@containerbuddy.nl
085 820 0475
Review rating

Review ContainerBuddy

ContainerBuddy is een dienst voor particulieren, zelfstandige ondernemers en mkb-bedrijven in Nederland die behoefte hebben aan afvalbeheer. ContainerBuddy biedt verschillende soorten afvalcontainers en rolcontainers voor verschillende afvalstromen en behoeften.

De diensten van ContainerBuddy

ContainerBuddy levert verschillende soorten afvalcontainers en rolcontainers, evenals een spoedservice voor dringende behoeften. De focus van ContainerBuddy ligt op duurzame recycling en bijdragen aan een circulaire economie door afval zo milieuvriendelijk mogelijk te verwerken. Ze adviseren klanten over de juiste manier van afvalinzameling en bieden vrijblijvende gesprekken en offertes aan voor afvalinzameling in Limburg en streven naar een duurzame toekomst.

Meest gewaardeerde beoordelingen

"Container werd snel geleverd en goed geplaatst. Ook ophalen was probleemloos. 100% tevreden"

"Perfecte service. Goede prijzen en komen hun afspraken na. Tot 4 keer toe een container gehuurd, en altijd op tijd en volgens afspraak. Zeker een aanrader…Corne, dank je wel voor de goede service"

"Aantal keer gebruik mogen maken van de goede, snelle en zeer vriendelijke service. Zelfs tussendoor de container komen halen en een nieuwe geplaatst. Topservice een echte aanrader!!"

Bedrijfskwaliteiten

Snelle levering
Diverse afval mogelijkheden
Duurzame recycling
Goede klantenservice

Duurzame recycling

ContainerBuddy staat voor duurzame recycling en draagt bij aan een groene economie. Ze zamelen afval in en streven ernaar om dit afval op een zo duurzaam mogelijke manier te recyclen, zodat het opnieuw kan worden gebruikt als nieuwe grondstof. Ze adviseren klanten over hoe ze hun afval het beste kunnen inzamelen en bieden vrijblijvende gesprekken en offertes aan om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Lees er hier meer over

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op