Bedrijfsinformatie
De sneaker reiniger
Baron van der Heijdenlaan 22, 7234 SC Wichmond
Actief sinds: 2018
Expertise
Sneaker reiniging
Contactgegevens
info@sneakersreinigen.nl
0575-471401
Review rating

Review De sneaker reiniger

Bij De Sneaker Reiniger heb je de optie om je sneakers te laten reinigen of zelf de sneakers schoon te maken. Op de website van De Sneaker Reiniger (sneakersreinigen.nl) kun je een eigen sneakers schoonmaak set bestellen om zelf je sneakers schoon te maken. Er is een keuze tussen een basic pakket, een comfort pakket en een premium pakket. Ook kun je de sneakers laten repareren zodat je er weer comfortabel mee kunt lopen. Op de website zijn ook nog diverse gadgets te bestellen zoals sneaker shields, posters, veters en krimpfolie.

Sterke punten van De Sneaker Reiniger

  • Je kunt je eigen sneakers schoonmaak set bestellen zodat je jouw sneakers kunt schoonmaken op je eigen manier.
  • De website is zeer overzichtelijk en fijn voor de gebruiker om doorheen te scrollen.
  • De Sneaker Reiniger biedt verschillende soorten pakketten aan voor de sneakers schoonmaak sets en voor het laten schoonmaken van sneakers.
  • Binnen een week weer schone sneakers!
  • Op de website staat een uitgebreide handleiding die bestaat uit 12 stappen voor het schoonmaken van je sneakers als je het zelf thuis wilt doen.

Is De Sneaker Reiniger aan te raden?

Als je het aan mij vraagt, raad ik de Sneaker Reiniger zeker aan! Onlangs mijn Nike sneakers schoon laten maken met het comfort pakket, dit was een gemiddelde verontreiniging. De sneaker werd behandeld met een speciale stoomreiniger, de midsole en de onderzool is schoongemaakt, de veters zijn weer als nieuw en als kers op de taart is de sneaker afgewerkt met een impregneerspray. Mijn sneakers had ik weer binnen een week schoon! Voor mijn Adidas sneakers heb ik de schoonmaak set besteld voor het zelf eens te proberen. Ik heb de Nike Air Max/Adidas Yeezy Cleaning Pakket besteld en hiermee mijn schoenen weer blits gemaakt! Nu moet ik wel eerlijk zijn, je ziet bij de Nike sneakers dat ze professioneel schoon gemaakt zijn, en bij de Adidas dat het thuis is gedaan, maar het is wel goed gelukt voor de eerste keer zelf schoonmaken dankzij het schoonmaak pakket!

Bedrijfskwaliteiten

Snel resultaat
Grondige schoonmaak
Scherpe prijzen
Top service
Professionele aanpak
Effectieve producten

Sneakers laten reinigen door De sneaker reiniger

Sneakers, het zijn de pareltjes die je outfit helemaal compleet maken. Ze zeggen dat je aan de schoenen kunt zien hoe de persoon is. Daarom is het belangrijk dat je schoenen er mooi en schoon uit zien, maar na een tijdje ermee gelopen te hebben worden ze meestal best wel vies! De meeste mensen besluiten dan om een nieuw paar schoenen aan te schaffen, maar dat is helemaal niet nodig als je de vuile sneakers weer zoals nieuw kunt krijgen. De Sneaker Reiniger biedt diverse diensten aan voor jouw sneakers weer te laten glimmen!

Laat jouw schoenen reinigen door De sneaker reiniger

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op