Bedrijfsinformatie
Dierenziekenhuis Eindhoven
Marconilaan 26, 5621 AA Eindhoven
Actief sinds: n.v.t.
Expertise
Vaccineren
Opereren
Echografie
Dermatologie
Contactgegevens
info@dzeh.nl
040 304 0054
Review rating

Review Dierenziekenhuis Eindhoven

Het is altijd ontzettend lastig om je huisdier naar een dierenarts te brengen. Je weet niet hoe ze met jouw hond, kat, knaagdier of reptiel omgaan. Je wilt natuurlijk het beste voor je huisdier. Zoek jij een dierenarts nabij Veldhoven? Kies dan voor Dierenziekenhuis Eindhoven!

Bij Dierenziekenhuis Eindhoven is er van alles mogelijk om ervoor te zorgen jouw huisdier weer beter wordt en/of blijft. Je kunt terecht bij Dierenziekenhuis Eindhoven voor: vaccinaties, orthopedie, echografie, tandheelkunde, chirurgie, endoscopie, dermatologie, interne geneeskunde, radiologie, bijzondere dieren en oogheelkunde. Hieruit is wel te blijken dat ze bij Dierenziekenhuis Eindhoven gespecialiseerd zijn. Wil je jouw trouwe viervoeter met een gerust hart achterlaten? Kies dan voor Dierenziekenhuis Eindhoven.

De sterke punten van Dierenziekhuis Eindhoven

  • Ze gaan goed om met dieren!
  • Duidelijke en open communicatie
  • Gespecialiseerd

Chirurgie van je dier

Het is misschien ontzettend vervelend, maar het zou kunnen voorkomen dat je huisdier geopereerd moet worden. Bij Dierenziekenhuis hebben ze een speciaal ingerichte operatiekamer. Daar opereren ze regelmatig dieren. Of het nu een kat of een hond is. Dit is allemaal niet erg, want ze opereren er alle dieren. Ze gebruiken de veiligste middelen tijdens de operaties. Wil jij het beste voor je huisdier? Kies dan voor Dierenziekenhuis Eindhoven.

Bedrijfskwaliteiten

Tevreden klanten
open communicatie
Altijd een persoonlijk advies
Goed voor dieren
"Nadat ik niet bij mijn eigen dierenarts en een andere terecht kon met het vermoeden dat er een grasaar achter in de keel van mijn kat Twisty zat kon ik wel hier terecht! Wat een sympathieke mensen!! Erg aardige dierenartsen en assistentes! Meteen geconstateerd dat Twisty onder narcose moest en 2 grasaartjes zijn verwijderd. De volgende ochtend heb ik hem weer opgehaald! Twisty en ik zijn weer hartstikke blij!! Bedankt voor de goede zorgen Dierenziekenhuis EHV!"
Tevreden klant

Dierenziekenhuis Eindhoven

Wist je dat meer dan 80% van alle honden last heeft van een slecht gebit. En in alle gevallen is tandsteen meestal het probleem. Tandsteen kan zorgen voor ontstekingen aan het tandvlees. Als de ontsteking zich voortzet, kunnen tanden zelfs loslaten. Deze problemen zijn op te lossen door een goede tandverzorging. Laat het gebit van je huisdier regelmatig even checken. Zo voorkom je diverse kwalen aan het gebit. Kies dan voor de huisdierendokter van Dierenziekenhuis Eindhoven.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op