Bedrijfsinformatie
E-blister
Edisonweg 11 6101 XJ Maastricht
Actief sinds: -
Expertise
Innovatief
Duurzaam
Blisterverpakkingen
Energie-efficient
Contactgegevens
webshop@ecobliss.com
0475 390 550
Review rating

Review E-blister

E-blister is gespecialiseerd in duurzame blisterverpakkingen. Ze produceren duurzame verpakkingsoplossingen om producten in blisters te plaatsen voor zowel bescherming als presentatie. De verpakkingen van E-blister zie je vaak terug bij verpakte medicatie, elektronica en cosmetica. Ook kan het bedrijf helpen bij de logistiek van verpakte producten. Hiermee bieden ze een complete oplossingen aan klanten. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en zorgt er daarmee voor dat de verpakkingen te allen tijde aan de normen van veiligheid voldoen. Kijk hier voor meer informatie.

De diensten

E-blister biedt diverse diensten aan op het gebied van blisterverpakkingen. Ze ontwerpen blisterverpakkingen in verschillende materialen voor verschillende producten. Hierbij hanteren ze strikte kwaliteitscontrole om veiligheid te waarborgen. Binnen het bedrijf draait alles om duurzaamheid op een innovatieve wijze. Alle verpakkingen van E-blister kunnen dan ook worden gerecycled. Ook zijn de productieprocessen energie-efficiënt. De focus ligt op het minimaliseren van productie-afval. In de webshop zijn verschillende soorten blisterverpakkingen en apparatuur beschikbaar.

Meest gewaardeerde beoordeling

"Wij werken al een aantal jaren samen met Ecobliss. Naast dat zij voor kwaliteit gaan in hun verpakkingen, gaan zij ook voor kwaliteit in personeel.
Zij zijn sterk in de samenwerking met personeel, zij zorgen er ook voor dat iedereen zich 'thuis' voelt binnen Ecobliss. Zo zorgen zij er ook voor dat de mensen die daar werken (zowel vaste medewerkers als tijdelijke medewerkers) regelmatig een woord of geste van waardering krijgen."

Bedrijfskwaliteiten

Klantvriendelijk en goede service
Minimalisering van productafval
High-end apparatuur
Recyclebaar

E-blister

E-blister staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met hun brede scala aan diverse verpakkingsdiensten zijn zij wereldleider in blisterverpakkingen en high-visibility verpakkingen.

Wat maakt E-blister uniek? E-blister biedt een brede dienstverlening aan elk bedrijf in elke bedrijfstak of branche wereldwijd. Ze begrijpen alle verpakkingsbehoeften voor de retail. Met dit begrip, duurzaamheid en innovatie zijn ze leider in blisterverpakkingen. Van clamshell-verpakkingen tot aan ultra-sonic sealers, E-blister weet het te realiseren!

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op