Bedrijfsinformatie
Review E-logistics JHT
Bukkumweg 13, 5081 CT Hilvarenbeek, Nederland
Actief sinds: 1921
Expertise
Jarenlang ervaring in de logistiek en fulfilment
Lange termijn relaties met klanten
Warehouse met honderden pakjes en pallets per maand voor consumenten en bedrijven
Contactgegevens
info@elogistics-jht.nl
Tel: +31 (0) 13 505 2175
Review rating

Review Review E-logistics JHT

Als groot bedrijf kun je makkelijk terecht bij E-logistics Jos Heren Transport, doordat zij moderne vrachtwagens hebben die door heel Europa rijden kun je makkelijk je producten van het buitenland halen of brengen. Door het enorme warehouse van JHT kunnen zij honderden pakjes en pallets per maand de deur uit sturen of opslaan. Ideaal voor fulfilment diensten!

Met de komst van het huidige managementteam: Franci Heeren, Bram Heeren en Pieter Heeren staat de vierde generatie Heeren aan het roer. Als familiebedrijf met 30 medewerkers hecht JHT veel waarde aan betrouwbaarheid en loyaliteit. Dit merk je direct terug in de omgang die ik heb gehad met de familie en de medewerkers van E-logistics JHT. Zij staan altijd garant voor hun diensten.

Met een schat aan ervaring in de logistiek en door een toenemende vraag naar fulfilment is er in 2021 een nieuwe identiteit onder Jos Heeren Transport toegevoegd. Met e-Logistics by Jos Heeren Transport bieden zij het volledige proces van fulfilment aan met als doel de ondernemer te ontzorgen.

De parcelshop van e-Logistics is geopend van Ma t/m Vr goed bereikbaar op industrieterrein Bukkum in Hilvarenbeek. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor zowel consumenten als bedrijven. Bij de pakketshop van JHT kun je snel en makkelijk terecht voor het afleveren of ophalen van jouw pakketten.

Zo is het proces verlopen van de fulfilment diensten van JHT

  • Goederen ontvangst
  • Controle van je artikelen. Elk product wordt nauwkeurig gecontroleerd en ingepakt. 
  • Veilige opslag. Producten worden veilig opgeslagen in het moderne magazijn van E-logistics JHT. Met JHT's makkelijk te gebruiken platform zie je meteen de status van de ontvangst. Dat helpt je bij het beheren van je voorraad.
  • Snelle orderverwerking. De bestellingen van de verkochte producten op je webshop of een ander verkoopplatform worden snel verwerkt.
  • Handige verpakking. Je pakketten worden zo handig mogelijk verpakt, waarbij genoeg aandacht wordt besteed aan het beschermen van jouw artikelen.
  • Track and Trace. Na verzending krijg je een Track and Trace code om het pakket te kunnen volgen. Deze informatie wordt met een koppeling teruggekoppeld naar de webshop.
  • Retourzending. Wanneer E-logistics JHT te maken krijgen met een retourzending, dan controleren zij de teruggestuurde producten aan de hand van jouw gestelde retourvoorwaarden. Jij kunt via je platform bij JHT de retourzendingen ook in de gaten houden. 

Door deze transparante aanpak zijn de warehouse en fulfilment diensten van E-logistics JHT is super als je een ondernemer bent.

Bedrijfskwaliteiten

Betrokken, Betrouwbaar, Loyaal
Transport dat vooruitstrevend is met ICT
Voorzien van het keurmerk Transport & Logistiek
Duurzaam en maatschappelijk ondernemen
Continue streven naar een hoge kwaliteit op het gebied van transport en fulfilment
Pakketshop op bedrijventerrein Bukkum

Wat kun je verwachten van JHT fulfilment center in Nederland?

Dankzij JHT complete fulfilment service in Nederland nemen zij al jouw logistieke taken uit handen. Hun schat aan ervaring en fulfilment-experts zorgen voor snelle, kostenefficiënte en moeiteloze verzending van jouw bestellingen. Hierdoor krijg jij de vrijheid om de strategische groei van je online winkel vorm te geven.

Bekijk het zelf!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op