Bedrijfsinformatie
Eikenprocessierupsen
’s Gravendeelsedijk 10, 3313 CA Dordrecht
Actief sinds:
Expertise
Ongediertebestrijging
Bestrijding van eikenprocessierups
Contactgegevens
plaagdieren@netwerknv.nl
078 622 22 47
Review rating

Review Eikenprocessierupsen

Eikenprocessierupsen is een bedrijf dat onderdeel is van Netwerk NV. Wanneer je last hebt van ongedierte zoals de eikenprocessierups, kun je bij deze onderneming terecht voor het oplossen van je probleem. Eikenprocessierupsen houdt zich namelijk, zoals de naam waarschijnlijk al verraad, bezig met het bestrijden van de eikenprocessierups.

Netwerk NV houdt zich bezig met het bestrijden van allerlei ongedierte en het verwerken van afval. Ze zijn origineel gevestigd in Dordrecht, maar opereren in het hele land. Wanneer je last hebt van de eikenprocessierups, kun je contact met Netwerk NV opnemen en zal er binnen 24 uur een specialist bij jouw op locatie aanwezig zijn. Deze specialist zal het probleem van de eikenprocessierupsen voor je oplossen, waardoor je hier verder geen last meer van zult ervaren.

Klik hier voor een andere review van een dienstverlener!

Bedrijfskwaliteiten

VCA-gecertificeerd
Professioneel team
Grondige werkwijze
Volgens de wetgeving
Bestrijding binnen 24 uur

Over de eikenprocessierups

De eikenprocessierups is een vervelend beestje dat de laatste jaren veel problemen heeft veroorzaakt. Met zijn giftige brandharen zorgt hij voor irritaties en gezondheidsproblemen bij mensen, zoals jeuk, roodheid en ademhalingsproblemen. Daarnaast tasten de rupsen ook de bomen aan, waardoor het ecosysteem wordt verstoord. Gelukkig worden er verschillende maatregelen genomen om de overlast te verminderen, zoals het wegzuigen van nesten en het inzetten van biologische bestrijdingsmiddelen. Het is belangrijk dat mensen zich bewust zijn van de risico's en weten hoe ze zich kunnen beschermen. Samenwerking tussen gemeenten, terreinbeheerders en burgers is essentieel in de strijd tegen de eikenprocessierups.

Eikenprocessierupsen, of Netwerk NV, kan je helpen bij het bestrijden van deze dieren. Het hebben van eikenprocessierupsen in je tuin is uiteraard niet goed en het is dan ook van belang voor jou en je veiligheid dat deze rupsen weggehaald zullen worden. Hiervoor kun je contact opnemen met Netwerk NV.

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op