Bedrijfsinformatie
Energia Martial Arts
Winselingseweg 41, 6541 AH Nijmegen
Actief sinds: 2019
Expertise
Brazilian Jiu-Jitsu
MMA
Grappling
Capoeira
Personal training
Voeding & coaching
Contactgegevens
info@energiamartialarts.com
06 81930963
Review rating

Review Energia Martial Arts

Bij Energia Martial Arts bieden ze verschillende vechtsporten aan waarbij de beste kwaliteit wordt gewaarborgd. Met plezier, motivatie en enthousiasme zorgen ze ervoor dat je elkaar steeds beter maakt. Zo verzorgen ze niet alleen voor jou als klant de beste trainingen, maar blijven ze hun eigen kennis ook continue verbeteren. Dit doen ze middels trainingen, cursussen en seminairs.

Grenzen opzoeken tijdens competitie

Tijdens je eerste partijtje vechten wordt je de mat opgeroepen. Het maakt hierbij niet uit of je al jarenlange ervaring hebt of dat het de eerste keer is. De trainers bij Energia Martial Arts zullen de juiste begeleiding bieden. MMA, BJJ en grappling zijn individuele sporten, maar het voorbereiden doe je op een competitieve manier in teamverband. Je gaat samenwerken aan je gameplan, competitievaardigheden en wedstrijdvoorbereiding. Zo ontwikkel je niet alleen jezelf maar leer je ook van elkaar.

Lesaanbod bij Energia Martial Arts

Bij Energia Martial Arts geloven ze erin dat iedereen op zijn of haar eigen tempo en niveau kan werken aan een gezonde(re) levensstijl. Ze vinden het voornamelijk belangrijk dat je plezier en succes ervaart. Daarom bieden ze een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan. Zo verzorgen ze Brazilian Jiu-Jitsu, dat een vechtsport gespecialiseerd is in grondgevecht. Maar kun je er ook terecht voor personal training of een combinatie van verschillende sporten tussen worstelen, judo en Braziliaanse Jiu-Jitsu.

Meest gewaardeerde klantenbeoordeling

''Voor het eerst een MMA clinic. Erg interessant om eens een andere vechtsport te doen naast kickboksen. De trainer is een professionele man. Daarnaast zie je dat het een echte ondernemer is. Je ziet de passie en drive in z'n ogen! Erg tof om te zien. Ga zo door en hopelijk gaan we in de toekomst nog een keer trainen!'' - Esteban

Bedrijfskwaliteiten

Professionele begeleiding
Uitgebreide faciliteiten
Diversiteit in lessen
Plezier en succes voorop
Kwaliteit

Vechtsporten

Wat Energia Martial Arts echt onderscheidt, is hun toewijding aan vechtsporten. Met lessen in Brazilian Jiu-Jitsu, MMA, Capoeira, grappling en personal training voor zowel jong als oud, benadrukken ze dat vechtsport niet gewelddadig hoeft te zijn.  Ze bevorderen plezier, discipline succes en respect. Deze benadering maakt vechtsporten toegankelijk en aantrekkelijk voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende en effectieve manier om fit te blijven. Energia Martial Arts biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar leden kunnen groeien en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Klik hier voor meer informatie

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op