Bedrijfsinformatie
Esthetic Ants
Beekstraat 28A 6451 CC Schinveld
Actief sinds: 2016
Expertise
Eersteklas mierenkolonies
Buitenwerelden
Mierennesten
Diversiteit aan mieren
Contactgegevens
info@estheticants.com
-
Review rating

Review Esthetic Ants

Alle mierenhouders kunnen terecht bij Esthetic Ants. Met een aanbod aan variatie aan mieren in kleur, grootte en gedrag helpen ze jouw hobby als mierenhouder te verbeteren. Ze hebben zowel een webshop als fysieke winkel waar iedereen terecht kan voor het diverse aanbod van mieren. Ze zijn sinds 2016 ervaren en hopen hun enthousiasme voor mieren over te brengen aan anderen. De mieren staan dan ook altijd als topprioriteit centraal. Zo kan iedereen genieten van hun producten. Het niche bedrijf is gelegen te Schinveld in Zuid-Limburg. Echte mieren liefhebbers van ver zullen dus wat kilometers moeten afleggen om de bijzondere mieren te bekijken. Bekijk de webshop voor alle soorten mieren en producten.

De diensten van Esthetic Ants

Zowel de online webshop als de fysieke winkel van Esthetic Ants verstrekken allerlei informatie per mierensoort. Ook worden er buitenwerelden, sets, voeding, accessoires en alle andere producten die je nodig hebt voor een mierenkolonie thuis aangeboden. Alles wat je nodig hebt om jouw mieren hobby te onderhouden vind je bij Esthetic Ants! Bovendien ben je gegarandeerd van veiligheid en garantie bij jouw bestelling. Zo worden alle zorgen van de klant uit handen genomen. Dit alles maakt Esthetic Ants dé toonaangevende mierenwinkel met eersteklas mieren en accessoires.

Meest gewaardeerde beoordelingen

''Al meerdere keren een bestelling gedaan bij Esthetic Ants via zijn webshop. Elke keer zeer netjes verpakt en op tijd geleverd. De kwaliteit van de mieren, nesten en accessoires zijn in mijn ogen goed, en werken naar behoren in de praktijk. Heb ook al verscheidene mierensoorten besteld en ook deze kwamen in goede conditie aan en leven nog altijd.

Wat ik vooral belangrijk vindt is dat ik ook meerdere keren contact heb opgenomen met vragen omtrent bestellingen, mierenverzorging etc. En dat ik daar telkens keurig en snel antwoord op kreeg.

Binnenkort ga ik eindelijk een bezoek maken aan zijn winkel, en natuurlijk weer wat mooie spulletjes en mieren meenemen.''

''Hele mooie winkel waarin veel mierenkolonies kunt zien.
De eigenaar neemt de tijd voor je en geeft je uitgebreid uitleg over de mieren en hun verzorging.
Echt een aanrader, wij komen zeker nog eens terug om een nieuwe kolonie, nest en andere materialen te kopen.''

Bedrijfskwaliteiten

Recyclebaar
Natuur gericht
Snelle levering
Service

De missie van Esthetic Ants is om klanten plezier te brengen met hun enthousiasme voor mieren

Bij Esthetic Ants staat duurzaamheid voorop. De producten zijn dan ook met deze gedachten gemaakt. Zo werken bijvoorbeeld de 3D-printers op eigen opgewekte zonne-energie. Daarnaast worden er enkel recyclebare producten en materialen gebruikt voor verpakkingen.

Lees er hier meer over

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op