Bedrijfsinformatie
Euro Transport College
Weerterveld 75, 6231 NC Meerssen
Actief sinds: 2016
Expertise
Rijbewijs BE
Rijbewijs C
Rijbewijs CE
Nascholing Code 95
Contactgegevens
info@eurotransportcollege.com
085 065 3125
Review rating

Review Euro Transport College

Euro Transport College houdt zich bezig met de zorg afnemen van klanten op het gebied van opleidingsprogramma's. Deze opleidingsprogramma's beschikken onder andere rijlessen. Euro transport vind het belangrijk dat er veilig wordt deelgenomen in het verkeer. Het bedrijf biedt rijlessen aan voor het rijbewijs: C, CE en BE. Verder zijn de instructeurs bij Euro Transport College gemotiveerd om klanten zo snel mogelijk aan een rijbewijs te helpen. Verder verzorgt het bedrijf ook nog nascholingen. Denk dan bijvoorbeeld aan een code 95 nascholing, of certificaten voor heftruck en reachtruck. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Sterke punten van Euro Transport College

  • Een van de grootste krachten van het bedrijf is de kennis. Door hun jarenlange ervaring in de sector van logistiek en transport, kunnen ze zichzelf experts noemen in het vak.
  • Het bedrijf is erg flexibel. Euro Transport College is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ze beantwoorden vragen en kunnen informatie verstrekken over cursussen die het bedrijf aanbiedt.
  • Professioneel. Het bedrijf streeft er naar om iedereen zo vakkundig op te leiden, wat tot nu toe goed is gelukt. Er zijn er al een heleboel mensen weggelopen met een code 95 nascholing of een rijbewijs.

Bedrijfskwaliteiten

Kwalitatieve lessen
Deskundig
Goede pakketdeals
Vriendelijke medewerkers
24 uur bereikbaar

Nascholing Code 95

Wat is code 95 precies? Code 95 wordt ook wel aangegeven op het rijbewijs. Deze aanduiding staat achter een voertuigcategorie. Deze code is verplicht wanneer je beroepsmatig een voertuig met een rijbewijs C & D (in combinatie met E) bestuurt. Deze code heeft een levensduur van 5 jaar, en kan weer verlengd worden wanneer je een nascholing volgt. Het is dan verplicht om per jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen. Code 95 is verplicht bij beroepschauffeurs in de EU bent.

Het is niet mogelijk zomaar code 95 te behalen. Hiervoor zullen eerst een paar theoretische vakken afronden moeten worden. Deze vakken zijn: Administratie goederenvervoer of personenvervoer, cases administratie en verkeer en techniek. Wanneer deze theoretische vakken zijn afgerond, moet er ook voldaan worden aan twee praktijktoetsen. Dit zijn: Praktische toets C of D en besloten terrein toets.

Bekijk het agendaoverzicht

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op