Bedrijfsinformatie
Fabrieksverkoop.nl
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Actief sinds: 2018
Expertise
Vinyl vloeren
Laminaat
PVC vloeren
Tapijten
Kunstgras
Sisaltapijt
Contactgegevens
info@fabrieksverkoop.nl
038 385 66 70
Review rating

Review Fabrieksverkoop.nl

Ben je op zoek naar een aanbieder om een nieuwe vloer aan te schaffen? Dan ben je bij Fabrieksverkoop.nl aan het goede adres! Fabrieksverkoop.nl biedt een groot assortiment aan tapijt, laminaat, PVC, kunstgras en vinyl vloer goedkoop aan. Al deze soorten vloeren of vloerbedekkingen bieden zij aan voor scherpe prijzen, tot wel 50% goedkoper dan concurrenten! Door het ruime assortiment die ze rechtstreeks vanuit de fabriek krijgen aangeleverd, hebben ze voor ieder wat wils.

Fabrieksverkoop.nl ervan overtuigt dat een nieuwe vloer niet betekend dat je de hoofdprijs moet betalen. Door dit aan te houden hebben zij in de afgelopen jaren een grote klantenring kunnen opbouwen. Deze klanten komen doorgaans terug naar Fabriekverkoop.nl voor hun scherpe prijzen, ruim aanbod en goede service. Je kunt inspiratie opdoen voor je nieuwe vloer op hun website of om langs in een van de 2 fysieke locaties, deze zijn gelegen in Genemuiden en Oudenbosch.

De sterke punten van Fabrieksverkoop.nl

  • Scherpe prijzen;
  • Ruim assortiment;
  • Goede en snelle service;
  • Deskundig advies.

Is Fabrieksverkoop.nl aan te raden?

Fabrieksverkoop.nl is voor veel particulieren dé plek om een nieuwe vloer uit te zoeken, en dat is niet zonder reden. Fabrieksverkoop.nl levert deskundig advies en heeft een groot aanbod aan vloeren tegen scherpe prijzen. Hierdoor is Fabrieksverkoop.nl absoluut aan te raden voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe vloer of tapijt. Fabrieksverkoop.nl krijgt veel positieve reviews op verschillende kanalen waaronder Facebook. Hier hebben zij 4.7/5 sterren uit meer dan 220 reviews.

Als je opzoek bent naar een partij om je vloer of tapijt te laten reinigen. bekijk dan de review van banklatenreinigen.com.

Bedrijfskwaliteiten

Ruim assortiment
Deskundig advies
Scherpe prijzen

Het aanbod van Fabrieksverkoop.nl

Fabrieksverkoop.nl heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten vloeren en tapijten. Zo bieden ze beurs-, project-, wollen-, naaldvilt-, afdektapijt en tapijttegels aan. Voor laminaat hebben ze click, visgraat en XXL laminaat. Als je op zoek bent naar een PVC vloer hebben zij visgraat, betonlook, houtlook, tegels en laminaat voor je in de aanbieding. Ook voor vinylvloeren kun je terecht bij Fabrieksverkoop.nl. Hier hebben zij tegelmotief, houtlook, tegels en betonlook in. Naast deze soorten vloeren bieden zij ook kunstgras voor op je balkon, in je tuin, speciaal speelgras en gekleurd kunstgras aan. Als laatste hebben zij sisaltapijt in de aanbieding. Alles voor scherpe prijzen uiteraard.

Bekijk de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op