Bedrijfsinformatie
Fer Haas Makelaardij
Dokter Limpensstraat 13, 6463 DH Kerkrade
Actief sinds: 2002
Expertise
Hypotheken
Taxaties
Aankoop van huizen
Verkoop van huizen
Contactgegevens
info@ferhaasmakelaardij.nl
+31 6 27158181
Review rating

Review Fer Haas Makelaardij

Als jij een specialist nodig hebt op het gebied van onroerend goed in Zuid-Limburg, dan moet je bij Fer Haas Makelaardij zijn. Sinds 2002 zijn zij de makelaar in Kerkrade en Heerlen. Ze staan bekend om de kwaliteit, deskundigheid, vakmanschap, betrouwbaarheid en integriteit. Ze beschikken over een grote hoeveelheid ervaring en kennis waardoor ze al hun klanten tevreden hebben kunnen stellen. Ze staan graag voor u klaar wanneer u een huis wilt verkopen of huren. Zoekt u bijvoorbeeld een Makelaar in Landgraaf? Neem dan contact op met Fer Haas Makelaardij.

De sterke punten van Fer Haas Makelaardij

  • Betrouwbaar
  • Erkende makelaar
  • Veel ervaring door vele klanten

Over Fer Haas Makelaardij

Bij Fer Haas Makelaardij bent u verzekerd van de kwaliteit van een specialist in het vastgoed. U staat als klant centraal en ze zullen alles doen om u tevreden te stellen. Bij Fer Haas Makelaardij kunt u genieten van alle hoogwaardige diensten tegen een betaalbaar tarief. Door de vlotte en eerlijke werkwijze verkopen ze uw woning tegen een goede prijs. Ze hebben door de jaren heen een groot bestand opgebouwd van potentiële kopers, dus het zou kunnen zijn dat uw huis relatief snel wordt verkocht.

Bedrijfskwaliteiten

Groot aanbod aan huizen
veel ervaring
Leveren van een goede service
Veel tevreden klanten

Fer Haas Makelaardij

Als makelaardij in Kerkrade staat Fer Haas Makelaardij voor u klaar. Voor zowel de koop als verkoop van uw woning. Ze zijn al jaren lang actief op de woningmarkt in Limburg. In al deze jaren hebben ze een groot netwerk op mogen bouwen die ze nu in kunnen zetten. Kopers weten Fer Haas Makelaardij te vinden.  Bent u echter van plan om een huis te gaan kopen? Ook dan is onze makelaardij in Kerkrade uw beste keus. Of zoekt u een mooi huis te koop in Hulsberg? Neem dan contact op met Fer Haas Makelaardij!e koop Hulsberg

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op