Bedrijfsinformatie
Fit 24/7
Oosterstraat 16b, 4791HH Klundert
Actief sinds:
Expertise
Personal training
Voeding & lifestyle coach
Groepslessen
Sporten met gediplomeerde coaches
Contactgegevens
info@fit247.nl
+31(0)6 420 978 02
Review rating

Review Fit 24/7

Ben je op zoek naar een sportschool in Klundert, dan is Fit 24/7 wellicht iets voor jou. Bij Fit 24/7 krijg je alle persoonlijke aandacht die je verdient terwijl je aan het fitnessen bent of een groepsles volgt. Samen wordt er gekeken naar doelen die je wil behalen en wat je nodig hebt om dit te bereiken. de ervaren coaches binnen de sportschool helpen je graag.

Waar staat Fit 24/7 voor

Fit 24/7 is een kleinschalige sportschool waar persoonlijke aandacht centraal ligt. Je start het traject onder begeleiding van een professionele coach, die samen met jou naar doelen en specifieke verbeteringen gaat kijken. Daarna wordt er een plan van aanpak gemaakt zodat jij weet hoe je aan de slag moet gaan met je fitnessoefeningen.
Naast persoonlijke aandacht vind Fit 24/7 het ook belangrijk dat fitness aantrekkelijk blijft. Dit doen ze door middel van lange openingstijden en een uitgebreid aanbod in apparaten.

Hoe gaat het te werk?

Als je wil komen sporten bij Fit 24/7 ga je eerst een intakegesprek aan. In dit gesprek worden metingen uitgevoerd en worden doelen in kaart gebracht. Op deze manier past het gemaakte plan van aanpak precies op jouw lichaam en doelstellingen. Dit plan kan zowel met het sporten te maken hebben als met je voedingspatronen.
Zodra duidelijk is wat het plan is, volgt het sporten op afspraak. Fit 24/7 krijgt tijdens deze sportsessies in kaart op welk niveau je zit, zodat ze je nog beter kunnen helpen.

Bedrijfskwaliteiten

Gecertificeerde trainers met 15 jaar ervaring
Persoonlijke aandacht
Ruime openingstijden
Centraal in Klundert
Gratis proefles
Gratis parkeren

Een unieke sportschool

Fit 24/7 is een unieke sportschool. Zo een soort kom je niet vaak tegen. De coaches helpen je graag en elke training is een verassing. Ze helpen je met die extra motivatie die je nodig hebt en halen alles uit je. De trainingen zijn gezellig en doeltreffend. Dus ben jij op zoek naar een goede manier om te sporten rondom Noordhoek, of woon je in Klundert zelf. Geef Fit 24/7 dan zeker een kans.

 

 

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op