Bedrijfsinformatie
Floorsee
Wipstrikkerallee 35, 8023 DS Zwolle
Actief sinds:
Expertise
vloerspecialist
raamdecoratie specialist
traprenovatie specialist
Contactgegevens
info@floorsee.nl
038 453 56 44
Review rating

Review Floorsee

Floorsee is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in vloeroplossingen en is gevestigd in Nederland. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid biedt Floorsee een breed scala aan vloerproducten en -diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bij Floorsee begrijpen ze dat vloeren een belangrijke rol spelen in het creëren van een comfortabele en aantrekkelijke leef- of werkomgeving. Daarom streven ze ernaar om hoogwaardige vloeroplossingen te leveren die aan de specifieke behoeften en esthetische voorkeuren van hun klanten voldoen.

Het ervaren team van professionals van Floorsee beschikt over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van vloeren. Of het nu gaat om houten vloeren, laminaat, tegels, vinyl of tapijt, zij hebben de nodige expertise om de juiste vloer te adviseren en te installeren. Ze werken nauw samen met hun klanten om hun wensen en eisen te begrijpen, zodat ze op maat gemaakte vloeroplossingen kunnen bieden die perfect passen bij hun levensstijl, budget en designvoorkeuren.

Onderhouds- en renovatiediensten

Naast de verkoop en installatie van vloeren, biedt Floorsee ook een uitgebreid scala aan onderhouds- en renovatiediensten. Ze begrijpen dat vloeren na verloop van tijd slijtage kunnen vertonen en aan renovatie toe kunnen zijn. Het team van professionals kan beschadigde vloeren herstellen, vloeronderhoud uitvoeren en bestaande vloeren opknappen, zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Bij Floorsee zijn ze trots op hun uitstekende klantenservice. Ze streven ernaar om elke klant een persoonlijke en zorgzame benadering te bieden, waarbij ze aandacht besteden aan elk detail om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met het eindresultaat. Hun passie voor vloeren en streven naar uitmuntendheid hebben het bedrijf een solide reputatie bezorgd in de vloerenindustrie.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige vloeroplossingen en professionele service, ben je bij Floorsee aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met hun op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bezoek de showroom om het uitgebreide assortiment vloerproducten te ontdekken. Bij Floorsee staan ze klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw vloerdromen.

Bedrijfskwaliteiten

Inmeten, leggen en ophangen
Vaste prijs, geen verassingen achteraf
Snelle levering
Vast team van vakkundige stoffeerders
Persoonlijke en deskundige service

Diensten van Floorsee

Vloeren:

PVC vloer, laminaat, vinyl vloer

Tapijt en Karpetten, traprenovatie

 

Raamdecoratie:

Elektrische raamdecoratie, gordijnen

Plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen

Klik hier voor meer informatie

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op