Bedrijfsinformatie
Frisia Financieringen
Onder de Toren 34, 8302 BV Emmeloord
Actief sinds:
Expertise
Financiering
Doorlopend krediet
Persoonlijke lening
Contactgegevens
info@frisia.nl
088-7772333
Review rating

Review Frisia Financieringen

Frisia Financieringen bemiddeld al meer dan 35 jaar tussen consumenten en kredietaanbieders om ervoor te zorgen dat zij de goedkoopste persoonlijke lening krijgen. Frisia voert hun dienstverlening uit via execution only. Dit betekent dat zij voorafgaand géén advies geven aan consumenten. Frisia raadt daarom haar klanten aan om voor het afsluiten van een persoonlijke lening, advies te vragen aan mensen die verstand hebben van financiële aspecten. Het afsluiten van een lening op de wijze van execution only is alleen geschikt voor klanten die kennis en ervaring hebben in het lenen van geld.

Frisia werkt als bemiddelaar tussen consumenten en kredietaanbieders. Frisia werkt samen met banken zoals Interbank, Nationale Nederlanden, BNP Paribas, Defam en Qander. Door de nauwe connecties die zij hebben met deze banken, kunnen zij ervoor zorgen dat snel een lening verstreken kan worden. De dienstverlening van Frisia is volledig online. Je kunt via hun portal snel en gemakkelijk bepalen waar en wanneer je geld wilt lenen. Het gehele proces is duidelijk en overzichtelijk waarbij alle benodigde belangen ingezien kunnen worden. Hiernaast is het volledig digitaal zijn van de dienstverlening een goedkope en duurzame manier van zakendoen.

De sterke punten van Frisia Financieringen

  • Gemakkelijk en snel in gebruik;
  • Gunstige voorwaarden voor consumenten;
  • Professioneel en vriendelijk personeel;
  • Consumenten maken zelf alle beslissingen;
  • Scherpe rentetarieven.

Is Frisia Financieringen aan te raden?

Frisia Financieringen is zeker aan te raden door hun snelle, veilige en gemakkelijke manier van het beschikbaar maken van geld lenen voor consumenten. Consumenten hoeven alleen de documenten via hun portaal in te leveren en Frisia regelt de rest. Ook kunnen er meerdere offertes aangevraagd worden bij de banken waar Frisia mee samenwerkt. Zo kan de consument kiezen voor de lening die het beste bij zijn wensen past. Door de consumenten bij te staan zorgt Frisia ervoor dat het gehele proces foutloos verloopt. Ze zorgen ervoor dat alle documenten op de juiste manier aangeleverd worden en dat er binnen het proces geen ruimte is voor fouten.

Bekijk hier andere online dienstverleners zoals Fotoboeken.nl of B-analyzed.

Bedrijfskwaliteiten

Scherpe rentetarieven
Professioneel personeel
Gunstige voorwaarden
Snel in gebruik

Mogelijkheden bij Frisia Financiering

Bij Frisia staat het verstrekken van een lening centraal. Frisia wil dat consumenten op een gemakkelijke wijze zelf een persoonlijke lening kunnen aanvragen. Hierbij bieden zij mogelijkheden tot een lening te krijgen bij verschillende banken. Het is mogelijk een persoonlijke lening aan te vragen vanaf een bedrag van 5000 euro. Hierbij is het mogelijk te kiezen voor een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Consumenten kunnen verschillende banken en looptijden met elkaar vergelijken om te kijken bij welke bank zij het meest voordelige rentepercentage kunnen krijgen.

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op