Bedrijfsinformatie
Gasse review
Maastricht Akersteenweg 60
Actief sinds: 1996
Expertise
Dé grootste slaapspeciaalzaak van Limburg op niveau
Contactgegevens
maastricht@gasse.eu
043 - 851 79 80
Review rating

Review Gasse review

Gasse Slaapcomfort staat bekend om zijn expertise in het leveren van kwalitatief hoogwaardige bedden. Ze hebben dan ook meer dan 28 jaar ervaring in de slaapindustrie. Het bedrijf, dat oorspronkelijk in Simpelveld (Parkstad) is gestart, heeft zijn passie en kennis op het gebied van slaapcomfort uitgebreid. In 2016 leidde dit tot de opening van een tweede vestiging in Maastricht.

Hun assortiment omvat verschillende topmerken zoals Auping, pullman, Jensen, Tempur, M-Line en bedtextiel van Bella Donna, Marco O'Polo en Essenza. Ze zijn geroemd voor hun deskundige advies, uitstekende service en competitieve prijzen. Gasse Slaapcomfort is een kwaliteitsbeddenwinkel waar elke klant het perfecte bed kan vinden.

Persoonlijke service

De ervaren en gecertificeerde medewerkers van Gasse Slaapcomfort zetten zich in om klanten uitgebreid en professioneel te adviseren, waarbij de persoonlijke wensen en behoeften van de klant centraal staan. Ze begrijpen het belang van comfort, vooral voor klanten met nek- of rugklachten. Daarom biedt Gasse Slaapcomfort bedden die niet alleen comfortabel zijn, maar ook bijdragen aan een verkwikkende slaap en een energieke ochtend.

Klanten kunnen hun droombed ontdekken in een van de vestigingen van Gasse Slaapcomfort. De gecertificeerde adviseurs van het bedrijf bieden een persoonlijke benadering en koppelen de wensen van de klant aan wat lichamelijk het beste voor hen is, wat resulteert in een optimale nachtrust. Neem een kijkje in een van de vestigingen van Gasse en ontdek de klantvriendelijkheid en het warme ontvangst. of vraag zelfs een apart gesprek aan voor een goede eerste connectie voor bij het kopen van jouw droom bed.

Meest gewaardeerde beoordeling

"Mooie zaak met vriendelijk en deskundig personeel dat alle tijd heeft. Compleet met kopje koffie. Termijn van levering zoals gepland. Vriendelijke bezorgers. Ben heel tevreden en blij met mijn nieuwe Pullman matras."

Bedrijfskwaliteiten

Al meer dan 30 jaar ervaring
Showroom sales
Grote merken

GBW-erkend

Gasse Slaapcomfort is bovendien met trots CBW-erkend, wat klanten extra zekerheid biedt. Als CBW-erkende winkel volgt Gasse Slaapcomfort strikte algemene voorwaarden die klanten uitgebreid beschermen, met regels op het gebied van (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Klanten zijn bij Gasse Slaapcomfort verzekerd van een veilige en betrouwbare aankoop van comfortabele bedden.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op