Bedrijfsinformatie
Global Orange
Haarlemmerstraat 124-E, 1013 EX Amsterdam
Actief sinds:
Expertise
SaaS producten
Software ontwikkeling
Contactgegevens
info@globalorange.nl
020 420 4307
Review rating

Review Global Orange

Global Orange bevindt zich in de wereld van SaaS (Software as a Service) producten. Zo houden zij zich onder andere bezig met het ontwikkelen, verbeteren en beoordelen van deze producten. SaaS producten zijn niet het enige waar de experts van Global Orange zich op dagelijkse basis mee bezighouden. Zo houden zij zich ook bezig met refactoring en ontwikkelingen van online platformen. Volgens Global Orange zijn digitale producten nooit af, ze kunnen altijd verder ontwikkeld en verbeterd worden. Om ervoor te zorgen dat zij dag in, dag uit het juiste advies kunnen geven aan hun klanten, hebben zij een Development Maturity Model opgesteld. Hiermee is het mogelijk een duidelijk inzicht te verkrijgen in jouw productontwikkeling. Door dit model aan te houden, kunnen zij op de juiste manier de productontwikkeling te hulp staan.

Global Orange is een van de meest innovatieve bedrijven in Nederland op het gebied van digitale product creatie. Geen wonder dat zij zich al meer dan 15 jaar in dit vakgebied begeven en samenwerken met vooruitstrevende bedrijven, zoals KLM en Philips. Global Orange zorgt ervoor dat een product zich onderscheid van de rest en alle behoeftes van eindgebruikers getackeld worden.

De sterke punten van Global Orange

  • Koploper op gebied van software ontwikkeling;
  • Jarenlange ervaring in het vakgebied;
  • Kijken naar de ontwikkelingen op de markt om het juiste product te maken;
  • Alles draait om de wensen van de eindgebruikers.

Is Global Orange aan te raden?

Global Orange is zeker aan te raden voor alle bedrijven die op zoek zijn naar optimale productontwikkelingen. Voordat een product klaar is, zal het moeten voldoen aan de eisen van de klant, hunzelf en aan de wensen van de eindgebruikers. De producten die worden ontwikkeld door Global Orange zijn uniek, toekomst-proof en voldoen aan de behoeftes van alle gebruikers. Ze bieden het complete pakket aan in de wereld van innovatieve digitale productontwikkeling!

Meer reviews van online dienstverleners bekijken? Lees dan hier de review van Webmix.

Bedrijfskwaliteiten

Jarenlange ervaring
Innovatief
Kijken naar de wensen van de eindgebruikers
Hebben kijk op de ontwikkeling van de markt

Werkzaamheden van Global Orange

Bij Global Orange houden zich met verschillende werkzaamheden bezig op dagelijkse basis. Al hun werkzaamheden hebben te maken met het ontwikkelen, verbeteren of veranderen van software. Zo houden zij zich voornamelijk bezig met SaaS producten, maar het is ook mogelijk je eigen digitale product te laten reviseren door de experts van Global Orange. Dit doen zij aan de hand van een door hun ontwikkelde methode, genaamd Development Maturity Model. Refactoring en online platform creatie is voor Global Orange ook niets nieuws, wil je meer informatie over alles wat zij doen, wie zij zijn en waar Global Orange voor staat? Klik dan op de knop hieronder!

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op