Bedrijfsinformatie
GoToo
/
Actief sinds: /
Expertise
For First-Timers
Beach Adventures
Micro Adventures
Winter Escapes
Contactgegevens
hello@gotoo.nl
023-2340305
Review rating

Review GoToo

GoToo is een singlereisorganisatie dat zich richt op exclusief hoger opgeleide singles en soloreizigers vanaf 40 jaar, die de wereld hebben ervaren maar nog steeds verrast willen worden. De missie van GoToo is ambitieus: wereldwijd 100.000 betekenisvolle vriendschappen creëren door middel van unieke groepsavonturen. Of het nu gaat om een bush expeditie op de Veluwe, een Vespa avontuur in Italië, of een avontuurlijke roadtrip met een eigen 4X4 door IJsland. GoToo belooft een reiservaring waarbij je binnen 24 uur het gevoel hebt dat je met vrienden reist.

Het ontstaan van GoToo

Guido van Schagen was 42 jaar oud toen hij, na het einde van een lange relatie, opnieuw alleen ging wonen. Hij genoot van de vrijheid om tijdens zijn reizen zelf uitstapjes te plannen en in zijn eentje door steden te dwalen. Echter, hij besefte ook hoe waardevol het is om met anderen aan tafel te kunnen zitten, ervaringen te delen en diepgaande gesprekken te voeren met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Vanuit die behoefte besloot Guido om een nieuw type groepsreis te creëren.

Hij wilde een reisconcept ontwikkelen dat avontuur, vrijheid, activiteiten en ontspanning combineerde. Ook moest het een diepgaande lokale ervaring bieden met mensen van zijn leeftijd die een vergelijkbare levensvisie deelden. Zo werd GoToo geboren.

Het avontuur op je eigen manier beleven
Als jij met GoToo wilt reizen, is er dus dus genoeg ruimte voor individuele vrijheid. Reizigers kunnen elke dag zelf beslissen wat ze willen doen. Met wie en waar ze willen eten, net zoals ze dat voor en na de reis zouden doen. Deze flexibiliteit verzekert dat elke reiziger de vrijheid heeft om het avontuur op zijn of haar eigen manier te beleven, terwijl ze tegelijkertijd de kans krijgen om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe, betekenisvolle connecties te maken.

Meest gewaardeerde review

"Ik heb net mijn 2e GoToo reis geboekt, naar Vietnam! Ik ben hiervoor naar Zweeds Lapland geweest en dat was zo leuk dat ik nu al dus mijn 2e reis heb geboekt! Dat zegt genoeg toch? DUS als je twijfelt kan ik alleen maar zeggen; gaan! Ik heb in Lapland hele leuke mensen ontmoet en dingen gedaan die ik nooit eerder heb gedaan. Je zult er geen spijt van krijgen!"
- Charlotte

Bedrijfskwaliteiten

Iedereen is single of reist solo
Iedere reiziger is 40+
Iedere reiziger heeft min. hbo werk- en/of denkniveau
Beleef unieke ervaringen
Unieke lokale ervaringen met maximaal 16 reizigers
De leukste mensen, ervaringen, hotels en gidsen

Single reis naar Portugal: Ready to GoToo?

Wil jij single reizen naar Portugal? Boek dan nu je avontuurlijke singlereis naar Portugal met GoToo en beleef een onvergetelijke 8-daagse rondreis, perfect afgestemd op liefhebbers van de mediterrane keuken. Portugal zal je verrassen met zijn rijke culinaire tradities, en je zult merken dat je tijd tekort komt om alle heerlijke lokale gerechten te proeven.

Met GoToo ontdek je Portugal op een manier die je alleen kunt ervaren in het gezelschap van gelijkgestemde avonturiers. Mis deze kans niet om de Portugese cultuur, keuken en kustlijn te verkennen, terwijl je nieuwe vriendschappen opbouwt die een leven lang kunnen duren.

Meer info!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op