Bedrijfsinformatie
HetSalarisKantoor.nl
Velperweg 27, 6824 BC Arnhem
Actief sinds: 2017
Expertise
Salarisadministratie
Contactgegevens
085-4010858
Review rating

Review HetSalarisKantoor.nl

HetSalarisKantoor.nl is gespecialiseerd in alle vormen van administratie omtrent het salaris. Voor elke ondernemer is het bijhouden van een uitgebreide administratie ingewikkeld, vooral bij de beginnende ondernemers. HetSalarisKantoor.nl is daarom begonnen met het leveren van deze dienst, hierbij leveren ze het volgende af; de salarisstrook, betaaloverzichten, journaalposten, het betalingsbestand, de jaaropgaven maar ook de pensioenaanleveringen. Hiervoor staat een tarief van 10 euro per salarisstrook.

Het uitbesteden van loonadministratie, resulteert in een tijdsbesparing van gemiddeld 12 uur per maand. De gemiddelde ondernemer is namelijk 16 uur per maand bezig met het administratieve werk. Daarnaast zorgt HetSalarisKantoor.nl ook voor wettelijke zekerheid, de specialisten weten precies wat de Nederlandse wetgeving inhoudt en zijn ten alle tijden op de hoogte van veranderingen. Hierdoor worden er geen fouten gemaakt, en hoef je als beginnende ondernemer ook niet bang te zijn voor boetes.

De werkwijze van HetSalarisKantoor.nl

De ondernemer levert de mutaties aan, op een manier die hij/ zij het meest makkelijke vindt. Daarna worden de gegevens verwerkt en opgeslagen in de verschillende rapportages - de ondernemer kan bijvoorbeeld kiezen voor een HR-rapportage. Via hier kunnen de werknemers hun salaris informatie op zoeken, maar ook krijgt het bedrijf binnen 2 werkdagen de volledige loonadministratie retour gestuurd.

Meest gewaardeerde review

"Salarissen dienen foutloos en op tijd te worden uitbetaald. De snel veranderende en vaak complexe wetgeving op het gebied van loonheffingen, arbeidsrecht, sociale verzekeringen maken dit er niet eenvoudiger op. Naast actuele kennis is ook de juiste software noodzakelijk. Daarom kiezen wij voor HetSalarisKantoor.nl" - Peter

Bedrijfskwaliteiten

Persoonlijke samenwerking
24/7 alle documenten beschikbaar
Binnen 2 dagen opgeleverd
Meest voordelige tarief
Gratis helpdesk met vaste accountmanagers
Achteraf betalen

Gericht op elke branche

HetSalarisKantoor.nl maakt geen onderscheidt tussen de verschillende branches, zo voeren ze de administratie uit voor zowel de agrarische sector als de GGZ maar ook de retail non-food. Als beginnende ondernemer, zal HetSalarisKantoor.nl vooraf een overzicht aanbieden, hierop staan alle rechten en plichten van die branche. Denk hierbij aan de afgesproken arbeidsduur, verplichte toeslagen en overwerkpercentages, maar ook de betaling bij ziekte en eventuele andere bijzonderheden.

Kijk hier voor meer informatie!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op