Bedrijfsinformatie
Hookah Supply
Hazepad 15, A9, 4825 AV Breda
Actief sinds:
Expertise
Waterpijpen
Shisha
Fruittabak
Kolen
Contactgegevens
Info@hookahsupply.nl
+31 85 876 9330
Review rating

Review Hookah Supply

Hookah Supply


Hookah Supply is dé goedkoopste en meest exclusieve waterpijpshop in Nederland. De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige waterpijpen en toebehoren, allemaal met de garantie van pure ambacht en kwaliteit.

De waterpijpen van Hookay Supply worden vervaardigd van massief messing en elk product ondergaat een grondige inspectie voordat het wordt verkocht. Op die manier zorgen ze ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan en dat het bedrijf altijd aan hun belofte van kwaliteit voldoet. Bij Hookah Supply streven ze ernaar om niet alleen klanten tevreden te stellen, maar ook vrienden te maken.

De expertise van Hookah Supply op het gebied van shisha, waterpijp, fruittabak en kolen is gebaseerd op jarenlange ervaring. Ze zijn trots op hun kennis en delen deze graag met hun klanten.

Wat het bedrijf echt onderscheidt, is hun toewijding om klanten te begeleiden bij hun aankoop. Ze zorgen dagelijks voor updates in de webshop, inclusief de laatste informatie en prijzen. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun klantenservice.

Bij Hookah Supply streven ze ernaar om jouw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken en je te voorzien van hoogwaardige waterpijpen en toebehoren.

Bedrijfskwaliteiten

Gratis verzending boven €50,-
Veilig betalen
Eenvoudig retourneren
Vóór 17:00 besteld = doorgaans volgende werkdag in huis
Retourneren binnen 30 dagen
Luxe uitstraling en goede kwaliteit

De showroom van Hookah Supply

Breng een bezoek aan de showroom van Hookah Supply in Breda. Ontvang deskundig advies van hun shisha-experts bij het kiezen van de perfecte waterpijp en toebehoren. Ze bieden ook nazorg en advies voor het schoonmaken en onderhouden van je waterpijp.

Geniet van een lekker warm of koud drankje op hun kosten. Daarnaast heeft Hookah Supply een handige handleiding samengesteld voor beginnende rokers, waarin ze uitleggen hoe je het beste een waterpijp kunt klaarmaken.

Afspraak maken is niet nodig!

Lees hier meer

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op