Bedrijfsinformatie
Hulp bij Excel
Hoofdstraat 21, 9003LC Warten
Actief sinds:
Expertise
Hulp bij alles over Excel
100% klanttevredenheidsgarantie
Contactgegevens
w.bouwmeester@bouwmeesterconsultancy.nl
+31 6 28963636
Review rating

Review Hulp bij Excel

Hulp bij Excel is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ondersteunen van andere bedrijven in werkzaamheden met Excel. Hierbij kun je denken aan het uitwerken van data en het bijhouden van de administratie. Niet iedereen weet hoe je moet werken met excel, of hoe dit effectief gedaan kan worden. Hulp bij Excel zorgt ervoor dat ook jij precies te weten krijgt hoe dit moet en wat er allemaal precies gedaan kan worden met het programma.

Excel heeft allerlei functies die nuttig kunnen zijn voor je bedrijf. Het zorgt allereerst voor een duidelijk overzicht van je data en administratie en geeft je de mogelijkheid om in één oogopslag precies te weten waar je aan toe bent. Met excel is vrijwel alles te automatiseren en veel handmatig rekenwerk zal dan ook niet meer bij je administratie komen kijken.

De sterke punten van Hulp bij Excel

  • Meer dan 5 jaar ervaring in Excel en VBA
  • Alles geven voor 100% klanttevredenheidsgarantie
  • Alleen maar positieve recensies
  • Lage uurprijs in vergelijking met grote consultancy bedrijven

Is Hulp bij Excel aan te raden?

Hulp bij Excel is zeker aan te raden. Het bedrijf is zeer behulpzaam op het gebied van Excel en leert de klant alle kneepjes van het programma. Hierdoor kun je zelfstandig op een professionele en effectieve manier aan de slag met Excel.

Meer reviews van online dienstverleners bekijken? Lees dan hier de review van Webmix.

Bedrijfskwaliteiten

Goede service
Duidelijke uitleg
Persoonlijke hulp
Passie in het werkgebied
Lage uurprijs

Werkzaamheden van Hulp bij Excel

Hulp bij Excel houdt zich bezig met alles rondom Excel en VBA. Ze helpen bedrijven, scholen, particulieren en studenten met alle problemen die ze hebben omtrent Excel. Door middel van persoonlijk advies en verschillende soorten trainingen vervullen ze iedere wens van hun klanten. Het doel van Hulp bij Excel is ervoor te zorgen dat hun klanten in de toekomst geld én tijd zullen besparen dankzij de informatie die ze geleerd krijgen. Ze streven naar 100% klanttevredenheid en zijn hier goed naar op weg. Voor bedrijven bieden ze hulp op de volgende gebieden aan:

  • Automatiseren handmatige taken
  • Data omzetten in op maat gemaakte dashboards
  • Maandelijkse creatie rapportages
  • Oplossen problemen in Excel
  • Liquiditeitsbegroting
  • Inzicht in Cashflow
Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op