Bedrijfsinformatie
Inforeview
Sittard
Actief sinds: 2020
Expertise
Beter vindbaar in Google
Verhoog sales
Relevante backlinks
Contactgegevens
info@inforeview.nl
Review rating

Review Inforeview

Sterke punten van Inforeview

  • Het sterkste punt van Inforeview zijn de vele categorieën waarin bedrijven zich kunnen bevinden. Hierdoor had ik snel een categorie gevonden waarin een review voor mijn bedrijf paste. Zo heeft de bedrijven reviews pagina categorieën zoals wonen, sport en gezondheid, webshop, dienstverlening en nog veel meer.
  • Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de potentiële klanten de reviews van een bedrijf bekijkt voordat ze een aankoop doen. Door de unieke reviews die op mijn bedrijfspagina op Inforeview staan ziet deze 90% een uitgebreide en vooral positieve recensie van het bedrijf. Hiermee geef je potentiële klanten de informatie die ze nodig hebben om een beslissing te maken over de aankoop.
  • Sinds ik een review heb laten plaatsen op Inforeview heb ik mijn bedrijf hogerop zien komen in Google. Dit komt doordat de bedrijven reviews pagina de goede trefwoorden heeft gebruikt en relevante links heeft aangemaakt in de review.
  • Inforeview maakt geen gebruik van “nep-accounts”. Hierdoor kan het niet gebeuren dan je nep-reviews niet kan verwijderen. Als je iets wil aanpassen of verwijderen kan dit gewoon altijd nog.

Is Inforeview aan te raden?

De bedrijven reviews pagina Inforeview is zeker aan te raden. Zoals eerder aangegeven heeft het bedrijf mij enorm geholpen met mijn positie in Google. Sinds ik een bedrijfspagina aan heb laten maken op Inforeview heb ik mijn positie, bezoekers en uiteindelijk ook conversies zien stijgen. Je merkte echt dat mensen meer vertrouwen in mijn bedrijf kregen en daardoor sneller de site bezochten en aankopen deden.

Bedrijfskwaliteiten

Betrouwbaar
Scherpe prijzen
Bewezen effectief
Snel resultaat
Transparante dienstverlening

Behaal een hogere positie in Google door Inforeview

Sinds een jaar heb ik mijn eigen bedrijf. Vanaf het begin was ik al zoekende naar manieren waarop ik kon stijgen in de positie op Google. Ik heb zelf een poging gewaagd tot SEO en linkruil en dit heeft mij zeker geholpen. Echter, ik merkte dat ik nog iets extra nodig had voor dat laatste zetje. Ik stond namelijk zeker al iets hoger dan eerst. Echter, mensen kende de website nog niet goed genoeg om daadwerkelijk een aankoop te doen. Terwijl ik verder aan het zoeken was naar opties, stuitte ik op de website Inforeview en dacht ik meteen dat dit best eens een goede optie zou kunnen zijn. Later bleek het een goede keuze te zijn geweest om voor een bedrijf te gaan dat gespecialiseerd is in bedrijven reviews. Er wordt een bedrijfspagina aangemaakt met daarop informatie over het bedrijf zelf, informatie over je producten en de beste kenmerken van het bedrijf worden gehighlight. Daarnaast wordt de gemiddelde score van je Google score en een aantal mooie beoordelingen de klanten al gegeven hebben weergegeven. Ik vind het echt een mooi voorbeeld van online dienstverlening.

Bekijk reviews van bedrijven

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op