Bedrijfsinformatie
Klik Digital
Europalaan 500, 3526KS Utrecht
Actief sinds: 2016
Expertise
Jong online marketingbureau
Bedrijven helpen met digitale groei
Contactgegevens
info@klikdigital.nl
+31(0)30 22 72 922
Review rating

Review Klik Digital

Klik Digital is een jong en energiek online marketingbureau dat zich vol enthousiasme inzet om bedrijven en organisaties te helpen groeien in de digitale wereld. Dit bureau begrijpt hoe belangrijk het is om in elke stap van de klantreis de juiste content aan te bieden. Van het eerste moment dat iemand kennismaakt met een merk tot het moment dat er daadwerkelijk iets wordt gekocht. Ze zijn meesters in het gebruiken van de betaalde advertenties die je overal op internet ziet. Ook zijn ze meesters in de organische manieren om gevonden te worden door de juiste mensen.

Bij Klik, digital marketing agency Utrecht, geloven ze heilig in het gebruik van plaatjes, video’s en andere vormen van content die lekker weglezen of kijken. Ze vinden het belangrijk om mensen echt te betrekken bij een merk, maar weten ook dat het niet alleen maar om mooie plaatjes gaat. Het draait om slimme trucjes om ervoor te zorgen dat deze mooie content ook echt zorgt voor meer verkopen. Zo zorgen zij ervoor dat jouw bedrijf beter zichtbaar wordt op het internet.

De kunst van op alles voorbereid zijn

Dit bureau is ervan overtuigd dat je niet zomaar lukraak wat dingen moet doen. Ze vinden dat je echt een plan moet hebben dat overal rekening mee houdt. Ze werken daarom samen met allerlei andere bedrijven die goed zijn in praten met het publiek, oftewel Public Relations (PR), of met bedrijven die geweldige verhalen kunnen vertellen (content creatie). Samen met deze partners kijken ze goed naar wat er allemaal mogelijk is en bedenken ze slimme plannen om de doelen van een bedrijf te bereiken. Ze zorgen ervoor dat een bedrijf opvalt op internet en uiteindelijk meer gaat verkopen. Zo helpt Klik Digital bedrijven om echt een sprong te maken in de online wereld.

Meest gewaardeerde review

''Er werkt een zeer betrokken team met veel kennis. Bij dit bureau nemen ze de tijd om de visie van de klant te onderzoeken waarna zij vervolgens hun eigen expertise erbij betrekken. Op deze manier worden de campagnes en marketingtools veel unieker.'' - Tevreden klant

Bedrijfskwaliteiten

Kansen in beeld brengen
Online doelstellingen invulling geven
Online zichtbaarheid verzorgen
Conversie optimaliseren
Marketingstrategieën gebruiken
Terugkoppeling aan klanten

Voor al je marketing needs

Tegenwoordig worden er honderden als niet duizenden termen door elkaar gegooid wat betreft marketing. Het kan snel onduidelijk en/of moeilijk worden om zelf al je marketing needs te voorzien. Laat het daarom doen door een groep professionals. Door de combinatie van expertises en ervaring, kunnen ze bij Klik Digital alles omtrent online marketing voor je regelen. Denk aan verschillende diensten zoals:

  • Google Ads (App campanes, display adverteren, Google shopping uitbesteden, mobiel adverteren, zoekmachine adverteren en Youtube adverteren
  • Social Ads (Instagram ads, LinkedIn ads, Facebook ads, Pinterest ads)
  • SEO (Zoekwoorden onderzoek, linkbuilding uitbesteden, SEO Copywriting, technische SEO)

Dit is dus the place to be omtrent online marketing!

Meer over Klik Digital

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op