Bedrijfsinformatie
Kosso Nutrition
Aan de Heijgraef 13, 6161 DK Geleen
Actief sinds: Maart 2021
Expertise
Detailhandel
Fitness supplementen
Online coaching
Fitness kleding
Contactgegevens
info@kossonutrition.nl
0653540254
Review rating

Review Kosso Nutrition

Kosso Nutrition is een webshop met verschillende fitness-supplementen en eiwitshakes. De webshop is opgericht door Kosso, een Nederlandse rap artiest die al veel bekendheid heeft gekregen. Kosso heeft al jarenlange ervaring binnen fitness en bodybuilding en wil anderen helpen goede resultaten te behalen in de sportschool

Kosso Nutrition wil alleen maar goede fitness-supplementen aanbieden, want kwaliteit is prioriteit! Alle producten van Kosso Nutrition zijn dan ook gemaakt van de beste materialen. Hierdoor kunnen gebruikers het beste uit zichzelf halen en iedere training knallen! Naast fitness supplementen verkoop hij sinds kort ook online Monster Energy.

Alle supplementen van Kosso Nutrition bevatten wat jij nodig hebt om je doel te bereiken! De supplementen zijn samengesteld door Kosso zelf en bevatten alles wat jij nodig hebt! De reviews over Kosso Nutrion zijn lovend en gebruikers geven aan dat de supplementen de juiste ondersteuning bieden om het doel te bereiken!

De sterke punten:

  • Hoge kwaliteitproducten
  • Veel tevreden klanten
  • Samengesteld door een expert binnen het vak
  • Makkelijk te gebruiken

De missie van Kosso Nutrition

Train je al jaren in de sportschool of ben je net begonnen? Het maakt niet uit wat je ervaring met sporten is, want Kosso Nutrition is er voor iedereen! De supplementen zijn in verschillende soorten en hoeveelheden verkrijgbaar, waardoor zowel beginnende als ervarende sporters deze kunnen gebruiken! Van pre-workouts tot eiwitshakes, je vindt het allemaal op de webshop van Kosso Nutrition!

Bedrijfskwaliteiten

Deskundig
Hoge kwaliteit
Veel ervaring
Betrouwbaar

Voedingsschema's en sportschema's

Buiten de verkoop van fitness-supplementen en andere fitness benodigdheden, kun je bij Kosso Nutrition ook verschillende voedingsschema's en sportschema's bestellen!  Zowel de voedingsschema's als de sportschema's worden op maat voor jou gemaakt! Bij de voedingsschema's ontvang jij een op maat gemaakt voedingsschema dat voldoet aan jouw wensen en behoeften! Via een online intake zal jij een op maat gemaakt voedingsschema ontvangen dat je gaat helpen om je doel te bereiken!

Bij de sportschema's ontvang je naast trainingschema's ook een voedingsschema. De trainingschema's worden op maat gemaakt en zijn gebaseerd op een traject van 12 weken. Deze schema's bevatten alle oefeningen die jij nodig hebt om op een juiste manier te trainen en je doel te bereiken!

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op