Bedrijfsinformatie
Kruit & Kramer
Hoendiep 99C - 9718 TE Groningen
Actief sinds: 2014
Expertise
Woonkamer
Eetkamer
Slaapkamer
Woonaccessoires
Verlichting
Contactgegevens
info@kruit-en-kramer.nl
(+31) (0) 50 312 15 19
Review rating

Review Kruit & Kramer

Bij Kruit & Kramer vindt je alles op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting maar ook behang, verf, raam- en vloerdecoratie. Ze hebben meer dan 60 merken, bestaande uit zowel Nederlandse als buitenlandse merken in de verkoop, denk hierbij aan Auping, Mline, VTwonen en Eastborn. Kruit & Kramer kiest deze merken uit, om ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk gezondheid en welzijn kunnen leveren aan de klanten. De kwaliteit en levensduur van de merken zijn daardoor ontzettend bepalend. Het unieke aan dit bedrijf is dat ze op alle locaties gespecialiseerde adviseurs hebben die persoonlijke adviezen maken. Dit kan gaan over een volledig interieurplan of een kleurenplan dat zich richt op het uitkiezen van de juiste meubels. Zij zorgen voor de meest originele plannen op basis van jouw woonstijl en wensen. Mocht je bijvoorbeeld een kast kopen, dan kun je hierbij een kleurenplan aanvragen.

Meest gewaardeerde review

'Nieuwe banken gekocht met de afspraak week 48 geleverd. In week 41 te horen gekregen, banken kunnen woensdag week 42 tussen 13:00- 16:00 worden afgeleverd. Zoals afgesproken woensdag 14:30 netjes afgeleverd, gemonteerd en verpakking netjes opgeruimd en meegenomen. Bedankt Kruit en Kramer. Klasse service!' - Tauran

Bedrijfskwaliteiten

97% klantentevredenheid
Laagste prijsgarantie
Interieuradvies aan huis
Meer dan 60 merken
gespecialiseerde interieuradviseurs
Hoogwaardige kwaliteit

Persoonlijk slaapadvies

Naast interieuradviseurs, beschikt Kruit & Kamer in Groningen ook over slaapadviseurs. Zij zullen je een advies op maat geven over de keuzes van een kussen, matras, boxspring of zelfs over een heel bed. Hierbij wordt rekening gehouden met de ondersteuning die het slaapsysteem biedt, maar ook het comfort. Die twee componenten zorgen voor de belangrijkste kwaliteiten voor een goede nachtrust. Dit is allemaal afhankelijk van lengte, gewicht, houding en postuur maar ook je eigen voorkeur wat betreft hardheid of zachtheid. Kruit & Kramer Groningen, heeft dan ook een matrasstudio waar alle matrassen persoonlijk getest kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op