Bedrijfsinformatie
Legal Expat
Kingsfordweg 151 1043 GR, Amsterdam
Actief sinds: 2019
Expertise
HR-expertise
Financiële expertise
Juridische expertise
Contactgegevens
support@legal-expat.nl
31 (0)20 491 7017
Review rating

Review Legal Expat

Bij Legal-Expat begrijpen ze dat het leven als expat vele uitdagingen met zich meebrengt, waaronder juridische kwesties. Ze zijn een team van toegewijde juridische professionals die gespecialiseerd zijn in het bieden van betaalbare en effectieve juridische hulp aan expats zoals zij. Heb jij juridisch advies nodig voor het een of het ander? Lees dan hier onze review over het bedrijf Legal Expat.

Hun expertise ligt op het gebied van huurgeschillen, "Legal Documentation", beëindiging van arbeidsovereenkomsten en andere juridische kwesties die expats vaak tegenkomen. Ze begrijpen dat het frustrerend en overweldigend kan zijn om met dergelijke problemen om te gaan, vooral als zij niet bekend zijn met het lokale rechtssysteem en de taalbarrière.

Bij Legal-Expat staan ze klaar om hen te ondersteunen en hen door het juridische proces te begeleiden. Ze hebben een bewezen staat van dienst in het behalen van positieve resultaten voor hun cliënten, en ze zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hun zaak op de best mogelijke manier wordt afgehandeld. Wat hen onderscheidt, is hun toewijding om betaalbare tarieven te bieden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van hun diensten. Ze begrijpen dat het belangrijk is om hun cliënten te helpen zonder hen financieel te belasten.

De beste review

"Legal-Expat heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun uitstekende juridische diensten voor expats. Ze waren zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. Wat ik vooral waardeerde, was hun aandacht voor detail en het feit dat ze altijd beschikbaar waren om mijn vragen te beantwoorden.

Ze namen de tijd om mijn zaak grondig te onderzoeken en hebben me uiteindelijk geholpen om een gunstig resultaat te behalen. Bovendien waren hun tarieven zeer redelijk in vergelijking met andere advocatenkantoren. Ik zou Legal-Expat ten zeerste aanbevelen aan andere expats die juridische bijstand nodig hebben."

Bedrijfskwaliteiten

Marketing expertise
Klantgerichtheid
Innovativiteit
Transparantie
Flexibiliteit
Vakmanschap

Hoe te beginnen?

Ben jij overtuigd en wil jij contact zoeken? Volg dan de onderstaande stappen op de Legal Expat Website:

 

Contactformulier invullen: Klaar om u te ondersteunen! Vul hun contactformulier in en deel jouw situatie. Ze reageren binnen 24 uur met hun inzichten en de vervolgstappen.
Juridische begeleiding: Na inzicht in jouw zaak geven ze u een oprechte beoordeling en adviseren ze over de mogelijke vervolgacties.
Actie ondernemen: Indien jouw zaak het waard lijkt om door te zetten, maken ze binnen 2 dagen een formele eisbrief op en sturen deze naar de tegenpartij. Dit toont aan dat je vastberaden bent jouw rechten te verdedigen. Bij onderhandelingen over een beëindigingsovereenkomst beginnen ze meteen met het opstellen van jouw onderhandelingsstrategie, nog dezelfde dag.
Snelle afhandeling: Vaak worden zaken snel opgelost. De meeste van hun zaken zijn binnen enkele dagen tot weken afgerond. Samen streven ze naar het beste resultaat voor jou.
Neem nu contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op