Bedrijfsinformatie
Maastricht University
Minderbroedersberg 4-6, 6211 LK Maastricht
Actief sinds:
Expertise
Professionalisme
Specialisten in meerdere vakgebieden
Contactgegevens
study@maastrichtuniversity.nl
043 388 2222
Review rating

Review Maastricht University

Maastricht University biedt universitaire opleidingen aan in het zuiden van Limburg. Zij bieden mogelijkheden om te studeren aan voltijd studenten en aan studenten die liever deeltijd studeren. Zo bieden zij onder andere mba deeltijd (Master of Business Administration) aan. Bij deze deeltijd opleiding word je binnen 2 jaar opgeleid tot een echte professional. De flexibele en uitgebreide mogelijkheden in opleidingen die Maastricht University aanbiedt, is een van de redenen waarom ontzettend veel internationale studenten een opleiding volgen bij hun.

Maastricht University biedt een diverse en inclusieve plek aan om een universitaire studie te volgen. Dag in, dag uit werken zij aan manieren om de kwaliteit op de school te verbeteren. Of dit nou is aan de opleidingen, of aan de ambiance op de campus, Maastricht University houdt zich constant bezig met zich verder ontwikkelen om al hun studenten een mooie, maar vooral leerzame, studententijd te geven.

De sterke punten van Maastricht University

  • Veel nationaliteiten die hier een opleiding volgen;
  • Verschillende opleidingen in uiteenlopende vakgebieden;
  • Houden zich bezig met verduurzaming van de wereld om zich heen;
  • Les van deskundige hoogleraren.

Is Maastricht University aan te raden?

Maastricht University is absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een deskundige school op een universitair niveau. Ze bieden veel verschillende vakgebieden aan waar studies in te volgen zijn. Veel van deze studies zijn voltijd of deeltijd te volgen. Voor mensen die op zoek zijn naar een inclusieve school die veel studenten uit verschillende landen aantrekt, is bij Maastricht University absoluut op de juiste plek!

Meer dienstverlening reviews lezen? Lees hier de review van Landelijke Energie Vergelijker.

Bedrijfskwaliteiten

Diversiteit
Inclusiviteit
Groot aanbod aan opleidingen
Ingericht voor internationale studenten

Ontelbare mogelijkheden bij Maastricht University

Maastricht University biedt ontelbare mogelijkheden aan opleidingen, cursussen, programma’s en sessies aan. De duur van deze opties varieert met de soort opleiding die je kiest. Zo kan je een MBA programma volgen die 2 jaar duurt of een Masterclass Design Thinking die slechts 3 dagen duurt. De mogelijkheden die Maastricht University aanbiedt, zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils tussen zit. Sommige van deze te volgen programma’s zijn alleen beschikbaar in het Engels, andere zijn ook beschikbaar om in het Nederlands te volgen.

Bekijk de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op