Bedrijfsinformatie
Maison Suku
Boterbloem 22, 1735 AB 't Veld
Actief sinds: 2023
Expertise
Duurzaam
Etisch verantwoord
Expertise in fairtrade
Ambachtelijk
Contactgegevens
info@maisonsuku.com
0226785265
Review rating

Review Maison Suku

Maison Suku is een online groothandel gespecialiseerd in fairtrade, handgemaakte woonaccessoires. Ze bieden een breed scala aan producten, zoals rieten manden, wanddecoraties en tafelaankleding, allemaal vervaardigd door ambachtslieden in Afrika met traditionele technieken. Hun focus ligt op duurzaamheid, ethisch verantwoorde productie en het ondersteunen van lokale gemeenschappen door eerlijke lonen. Maison Suku onderscheidt zich door directe samenwerking met ambachtslieden, wat bijdraagt aan zowel de unieke kwaliteit van de producten als aan sociale impact. De website biedt een gedetailleerd overzicht van de collecties en benadrukt de toewijding aan milieuvriendelijkheid en creativiteit.

Unieke aanpak

Maison Suku's aanpak wijst op een diepe betrokkenheid bij zowel milieu als maatschappij. Hun productaanbod weerspiegelt een toewijding aan esthetiek en functionaliteit, zonder de ethische waarden uit het oog te verliezen. Van rieten schalen tot tafelaankleding, dit toont aan dat Maison Suku niet alleen producten verkoopt, maar ook een verhaal en een visie deelt met haar klanten.

Daarnaast versterkt de transparantie van de webshop over de herkomst van hun producten en de wijze van productie de vertrouwensband met consumenten. Door de nadruk te leggen op fairtrade en duurzaamheid, bouwt Maison Suku aan een duurzamere toekomst en ondersteunt het actief de ambachtslieden en hun gemeenschappen. Dit maakt winkelen bij Maison Suku niet alleen een aankoop, maar ook een bijdrage aan een positieve verandering.

Meest gewaardeerde beoordelingen

"Prachtige producten ! Stevige kwaliteitmet zeer levendige kleuren. Nooit eerder gezien en snel geleverd"

"Snelle levering en goede kwaliteit!"

"De kwaliteit van de producten overtrof mijn verwachtingen!"

Bedrijfskwaliteiten

Vakmanschap
Transparante bedrijfsvoering
Innovatief ontwerp
Flexibel
Inspiratief
Professioneel

Ethisch verantwoord

Maison Suku richt zich op het aanbieden van ethisch geproduceerde, handgemaakte woonaccessoires. Hun assortiment omvat een diversiteit aan producten, allemaal met een verhaal en een herkomst die duurzaamheid en fair trade praktijken ondersteunen. De site benadrukt de waarde van ambachtelijk werk en de impact die het heeft op gemeenschappen door het creëren van werkgelegenheid en het waarborgen van eerlijke lonen. De navigatie van de website is gebruiksvriendelijk, met duidelijke categorieën en productinformatie. Maison Suku's inzet voor zowel kwaliteit als ethische bedrijfsvoering maakt het een opmerkelijk platform voor consumenten die waarde hechten aan de herkomst en productie van hun aankopen.

Lees er hier meer over

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op