Bedrijfsinformatie
Marianne Kimmel
Actief sinds:
Expertise
Inspirerend
Ervaringsdeskundige
Focus op persoonlijke ontwikkeling
Hoopverlener
Contactgegevens
hello@mariannekimmel.nl
Review rating

Review Marianne Kimmel

Marianne Kimmel is een ervaringsdeskundige, expert en spreker op het gebied van seksueel misbruik en geweld. Tot haar 10e jaar is ze seksueel misbruikt en heeft ze daar jaren haar mond over gehouden, puur uit angst wegens smaad of laster. In 2013 deed ze haar verhaal in het programma Recht uit het Hart. Door al haar angsten heen heeft ze toch gesproken en heeft ze later de stichting Project Speak Now opgericht. Het doel is om de thema’s seksueel misbruik en seksueel geweld bespreekbaar te maken. De stichting benadrukt dat het bespreekbaar maken van je ervaringen een cruciale stap is op weg naar heling. Het zorgt namelijk voor vertrouwen. Vertrouwen in zichzelf, maar ook de omgeving.

Marianne Kimmel schreef het boek Ondersteboven, wat ook een groot succes was. Het is een aangrijpend boek, waarbij ze haar kwetsbaarheid omzet in kracht. Je leest het boek zowel vanuit het meisje, als vanuit de vader.

De sterke punten van Marianne Kimmel

  • Weet hoe ze negatieve ervaring omzet in positiviteit
  • Duidelijk en open in haar communicatie
  • Inspirerende powerwoman

Make your scares your stars

Haar zielsmissie: “Om seksueel misbruik en geweld bespreekbaar te maken en slachtoffers hoop en begeleiding te bieden op hun helingspad. Om ze vanuit de donkerte van hun trauma de weg naar het licht te wijzen.”

Om haar missie te verwerkelijken, biedt Marianne Kimmel op verschillende manieren hulp aan: Bijeenkomsten (online en/of fysiek), masterclass en persoonlijke begeleiding. Heb je vragen of interesse in een lezing of workshop? Neem contact op met hello@mariannekimmel.nl om de mogelijkheden te bespreken! Voel je welkom.

Bedrijfskwaliteiten

Professionele begeleiding
Luisterend oor
Ultieme vertrouwenspersoon
Jij staat er centraal

Marianne Kimmel

Marianne Kimmel is een ervaringsdeskundige en oprichter van de stichting Project Speak Now. In 2013 heeft ze besloten haar verhaal te delen en ervaringsgenoten te inspireren via lezingen, workshops en ook haar boek ‘Ondersteboven’. Met deze activiteiten werd ze in 2015 Freelancer of the Year. Haar doel is om het taboe op seksueel misbruik te doorbreken en te laten zien dat een gelukkig leven na seksueel misbruik mogelijk is.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op