Bedrijfsinformatie
Meipos LED Verlichting
De Ynfeart 7-208, 8447GM Heerenveen
Actief sinds: 2008
Expertise
LED verlichting
Contactgegevens
info@meiposledverlichting.nl
05 13 21 01 11
Review rating

Review Meipos LED Verlichting

Meipos LED Verlicht is al meerdere jaren een van de meest vooruitstrevende bedrijven als het gaat om ledlampen. Zo leveren zij de hoogst mogelijke kwaliteit, voor de laagste prijzen. Meipos LED Verlichting investeert dan ook ieder jaar in de nieuwe generaties aan ledverlichting. Tegenwoordig maakt vrijwel elk huishouden gebruik van deze verlichting. Dit doordat het de allerbeste optie is voor zowel het milieu als de eigen energierekening. Ledlampen zijn dan ook de meest zuinige lampen die er tegenwoordig bestaan.

Assortiment

Mocht je op zoek zijn naar deze verlichting, dan ben je bij Meipos LED Verlichting aan het juiste adres. Zij hebben namelijk een zeer breed assortiment. Zo hebben ze voor vrijwel iedere ruimte in én om het huis de best mogelijke verlichting. Meipos LED Verlichting biedt; woonkamer-, keuken-, badkamer- en zelfs camper verlichting aan. Daarnaast hebben ze voor buiten ook; tuin-, wand- en breed stralende verlichting. Heb je liever led strips? Ook daar hebben ze een ruim aanbod voor. Mocht je eventueel accessoires nodig hebben, zoals schakelaar en grondkabels doordat je een staande buitenlamp wilt installeren. Dan is dat ook mogelijk bij dit bedrijf!

Meest gewaardeerde review

'Na een zware blikseminslag (piekspanning) in de buurt waren 2 LED TL lampen (2 jaar oud) defect. Na eigen diagnose de lampen onder garantie direct vervangen. Ik heb nog een vergoeding voor de nieuwe lampen voorgesteld maar daar wilde de verkoper helemaal niks van weten. Wat een super service!'

Bedrijfskwaliteiten

16 jaar ervaring
Vakmanschap
Betrouwbaar
Standaard de laagste prijs
Ruim assortiment
Snelle levering

Een ledlamp verbruikt 75% minder stroom

Uit onderzoek van milieucentraal blijkt dat een ledlamp 75% minder stroom verbruikt dan een halogeenlamp. Hiermee scheelt het gemiddeld zo'n 50 euro per jaar op de energie- rekening. Ook zeggen zij dat een ledlamp gemiddeld zo'n 15 jaar meegaat en een aantal branduren heeft van maar liefst 15 duizend. Hiermee verdien je de lamp na 5 jaar tijd alweer terug. Tegenwoordig stappen dan ook vrijwel alle huishoudens over op led- verlichting. Mede doordat halogeenlampen bijna nergens meer verkrijgbaar zijn. Mocht je nog moeten overstappen, bekijk dan Meipos LED Verlichting voor de laagste prijzen.

Meer informatie!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op