Bedrijfsinformatie
Omnimar
Arendstraat 4, 6135 KT Sittard
Actief sinds: 2006
Expertise
Eigen technische service
Jarenlange ervaring
VSR gecertifieerd
Contactgegevens
info@omnimar.nl
0464105100
Review rating

Review Omnimar

Omnimar is een totaalleverancier voor alles op het gebied van schoonmaak, hygiëne, desinfectie en meer! Vanaf de start in 2006 tot heden, kan Omnimar terug kijken op een geweldige periode van opbouw en groei. Het doel van Omnimar is om te adviseren, inventariseren en leveren van een totaalconcept. Dit gebeurt dan ook Limburg, Noord-Brabant, België en Duitsland.

De sterke punten van Omnimar

  • Jarenlang ervaring
  • Totaalconcept
  • Deskundig advies

Omnimar biedt het volledige totaalconcept aan. Van schoonmaakartikelen tot aan schoonmaakmachines. Omnimar heeft het allemaal. Kwaliteit, service en een goede prijsstelling staat bij Omnimar hoog in het vaandel. Daarbij is de levering middels eigen vervoer, waar nodig of gewenst tot in de werkkast.

Bedrijfskwaliteiten

Hoge kwaliteit
Totaalconcept
Deskundig advies

Omnimar

Bij Omnimar bent u verzekerd van een goede prijs, kwaliteit en service. Met een VSR-certificaat als schoonmaak inspecteur en de juiste HACCP en ARBO normen, kunt u alleen het beste maatwerk verwachten. Adviseren, inventariseren en leveren van een totaalpakket aan relaties, staat bij Omnimar hoog in het vaandel. Met een juiste uitvoering van een gecertificeerde keurmeester, bent u altijd voorzien van de juiste leverancier op het gebied van schoonmaak!

Heef u ook een totaalleverancier nodig, voor sanitaire inrichting, schoonmaakartikelen, materialen en meer? Neem dan contact op met Omnimar!

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op