Bedrijfsinformatie
Schoolfoto.nl
Havenstraat 54, 2211 EJ Noordwijkerhout
Actief sinds: nvt
Expertise
Schoolfoto op het basisonderwijs
Schoolfoto op het middelbare onderwijs
Online bestellen en betalen
Ontzorgen van basisscholen
Contactgegevens
info@schoolfoto.nl
071 361 1111
Review rating

Review Schoolfoto.nl

U kunt bij Schoolfoto.nl terecht voor een professionele fotograaf voor op het voortgezet onderwijs. Alles is goed geregeld en een zeer snelle levering van pasjes, digitale bestanden n koppenkaarten. Dit zijn zaken die ze bij Schoolfoto.nl belangrijk vinden. Ze zullen zorgen voor een professionele schoolfoto van alle leerlingen. Daarnaast verzorgen ze ook nog een schoolfoto dag voor op het basisonderwijs. Ze zorgen voor een goed geregelde en ontspannen dag met mooie schoolfoto’s. U kunt kiezen voor een unieke fotoset. Kies uit meer dan 200 achtergronden en verschillende poses.

De sterke punten van Schoolfoto.nl

  • Duidelijke communicatie
  • Hoge kwaliteit foto's
  • Een leuke dag voor de kinderen

Waarom schoolfoto.nl?

Wil jij een goed geplande dag waarop er mooie en unieke schoolfoto’s worden geschoten? Dan moet je kiezen voor schoolfoto.nl. Er komt een professionele fotograaf en ze bieden de beste service voor zowel de scholen als de ouders. De ouders kunnen bijvoorbeeld via de inlogcode die bij de foto zit, inloggen op de website om de foto te bekijken, bewerken, bestellen en te betalen. Tenslotte ontzorgen ze de school volledig op het gebied van fotografie. Ze beschikken over een eigen productie- en serviceafdeling en ze zijn het aanspreekpunt voor ouders.

Bedrijfskwaliteiten

Gebruiken alleen de beste apparatuur
Veel kennis over fotografie
Tevreden scholen
Goede communicatie

schoolfoto.nl

Bij schoolfoto.nl is het mogelijk om naast foto’s ook nog schoolpasjes te krijgen. De pasjes worden geprint met de foto van de leerling erop. Daarnaast staat er ook nog de desbetreffende informatie op zoals de naam, geboortedatum, klas en studentennummer. Het printen wordt bij schoolfoto.nl “in huis” gedaan. Ze houden de controle over de kwaliteit en over de data. Bent u op zoek naar een schoolfotograaf waarbij u ook pasjes kunt laten maken? Neem dan contact op met schoolfoto.nl.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op