Bedrijfsinformatie
Schuren Uitvaartzorg
Onderste Boord 3 6067 AE Linne
Actief sinds: 2022
Expertise
Afscheid vanuit het hart
Het verwezenlijken van een warm en persoonlijk afscheid
Vertrouwd familiebedrijf als uitvaartzorg
Contactgegevens
info@schurenuitvaartzorg.nl
0475 472 286
Review rating

Review Schuren Uitvaartzorg

Schuren Uitvaartzorg is als vertrouwd familiebedrijf dienstverlener op het gebied van uitvaartzorg. De uitvaartzorg staat bekend om zijn toegewijde en diepe betrokkenheid bij het ondersteunen van families in tijden van rouw. Ze onderscheiden zich door hun persoonlijke benadering in het organiseren van warme, respectvolle uitvaardiensten. Het team van Schuren Uitvaartzorg zorgt voor de nabestaanden een eervol en gedenkwaardig afscheid afgestemd op ieders wens. Een afscheid vanuit het hart is hun missie om goed recht te doen aan het leven van de dierbare.

De kernwaarden van de Uitvaartzorg zijn respect, gevoel, daadkracht en kwaliteit. Hiermee maken zij het verschil in het creëren van een authentiek afscheid. Ze proberen het verdriet te verzachten door alle laatste wensen in acht te nemen. Hiermee verzorgen ze een uniek eerbetoon aan het leven met alle gewenste details passende bij de persoon.

Een vertrouwd familiebedrijf

Sinds 1960 was Thei Schuren uitvaartverzorger in Linne. Alle dorsbewoners kende hij persoonlijk, waardoor hij écht een persoonlijke begrafenis met respect wist te regelen. Vervolgens nam Har Schuren in 1984 het stokje over van zijn vader samen met zijn echtgenote. Zijn echtgenote was de eerste vrouwelijke uitvaartverzorger van Nederland. Hierbij bleven de uitvaarten gekenmerkt door persoonlijkheid, gevoel, respect en passie. Vele mensen hebben ze mogen bijstaan op deze moeilijke momenten in het leven. Met deze bekende naam geeft de Uitvaartzorg een vertrouwd gevoel. In 2022 neemt de derde generatie het bedrijf over. Annemarie Schuren en Bart van Neer geven sindsdien invulling aan de opvolging van het familiebedrijf.

De diensten van Schuren Uitvaartzorg

Schuren Uitvaartzorg is gevestigd in Linne, in de buurt van Roermond. Ze bieden een breed scala aan diensten om ieders uitvaart naar wens vorm te geven. Of het nou gaat om online condoleren, het regelen van een crematie, of de verzorging van een rouwauto en bloemen: Schuren Uitvaartzorg helpt hierbij. Er is namelijk niets persoonlijkers dan een uitvaart en daarom zijn er diverse uitvaartmogelijkheden beschikbaar.

Bedrijfskwaliteiten

Respect
Gevoel
Daadkracht
Vertrouwd
Kwaliteit
Persoonlijk

Een uniek eerbetoon aan het leven

Schuren Uitvaartzorg begrijpt als geen ander dat elke uitvaart uniek is. Ieder mens is anders en verdient daarmee een uniek eerbetoon aan het leven. Het team neemt daarom altijd uitgebreid de tijd om te luisteren. Naar grappige verhalen, minder leuke gebeurtenissen en uiteraard de mooie verhalen van de dierbare. De missie bij het regelen van een uitvaart is het vormgeven van een afscheid vanuit het hart. Zo is het niet alleen een afscheid van een dierbare nemen, maar voornamelijk de herinnering aan een bijzonder en warm moment.

Bekijk de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op