Bedrijfsinformatie
Sedumplus
Hazenkampweg 15b, 5964 PE, Meterik
Actief sinds:
Expertise
Sedum tegels
Sedum cassettes
Sedummat
Contactgegevens
info@sedumplus.nl
+31 6 14 12 22 53
Review rating

Review Sedumplus

Sedumplus focust zich op het duurzaam telen van biologische Sedumproducten. Het doel is om klanten te voorzien van Sedumproducten die geteeld zijn zonder pesticide. Het uiteindelijke doel is om op alle daken groenbedekking te hebben. Sedum is duurzaam, CO₂-neutraal, lokaal geteeld, isoleert, heeft een positieve invloed op flora en fauna en het heeft nog veel meer voordelen. Sedumplus vraagt iedereen om mee te helpen met hun missie.

Sedumcassettes van Sedumplus

De Sedumcassettes van Sedumplus zijn makkelijk te plaatsen door het ingebouwde kliksysteem. De casettes zijn beplant met 8-10 verschillende soorten Sedum die om de beurt gaan bloeien. De geselecteerde planten zijn allemaal winterhard, en blijven dus het hele jaar door groen. Bij aanschaf van het complete Sedumcasette pakket krijg je een onderdoek en grindrand bijgeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt met je project.

Sedummatten van Sedumplus

Gras eruit, Sedummat erin! Een Sedummat is een mat die gemakkelijk aan te leggen is in de tuin. Ze geven direct een groen resultaat en bevatten net zoals de Sedumcasette verschillende soorten Sedum. Het is ook mogelijk om de Sedummat op het dak te plaatsen. Dit kan extra isolatie bieden aan je woning.

Ben je bezig met het verbouwen van je tuin? Lees eens de review over Terrasplisse.nl en Spabad Limburg. Met behulp van deze bedrijven krijgt jouw tuin een nieuwe look.

Bedrijfskwaliteiten

Vriendelijk en behulpzaam
Professioneel advies
Biologisch en duurzaam
Goede service
Kwaliteit Sedum

De voordelen van een Sedum stoeptegel

  1. Het hemelwater stroomt direct terug de grond in en zorgt hierdoor voor een goede afwatering.
  2. De Sedumtegel is kant-en-klaar om direct in de grond gezet te worden.
  3. De Sedumtegel heeft 9 verschillende soorten Sedumplanten.
  4. De Sedumplanten bloeien om beurten in de zomermaanden en zijn winterhard. Hierdoor is uw Sedum tegel het hele jaar voorzien van mooie planten.
  5. Insecten hebben het hele jaar door voedselaanbod.
  6. De Sedumtegel is volledig biologisch afbreekbaar.
  7. Sedum is een vetplant en heeft weinig water en onderhoud nodig.
  8. Het aanleggen van Sedum tegels is een eenvoudige klus.
Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op