Bedrijfsinformatie
Skinlab Maastricht
Tongerseweg 114 6214 BC Maastricht
Actief sinds: -
Expertise
Huidverbetering
Tattoo-verwijdering
Laser-ontharing
PMU-verwijdering
Contactgegevens
info@skinlabmaastricht.nl
+31 (0)43 2058999
Review rating

Review Skinlab Maastricht

Skinlab is een huidverzorgingskliniek in Maastricht, gericht op voornamelijk huidverbetering. De specialisatiegebieden zijn: acné, laserontharing, littekens, pigmentvlekken en verwijdering van tatoeages. De hoge prestaties van deze behandelingen zetten ze neer met hun team van 11 personen, bestaande uit huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Elke huidtherapeut is opgeleid en gespecialiseerd in de zieke en beschadigde huid. Bij Skinlab Maastricht kun je dus terecht voor verschillende resultaat gevende én huid verbeterende behandelingen! Kijk hier voor meer informatie.

De diensten

Skinlab biedt diensten aan op het gebied van laserontharing, tattoo verwijdering en huidverbetering. Skinlab biedt laserontharing aan voor vrijwel alle lichaamsdelen. Ze bieden zowel tattoo-verwijdering als pmu-verwijdering aan en hun huidverbeteringsbehandelingen zijn eveneens uitgebreid middels de nieuwste huidverbeteringstechnieken.

Meest gewaardeerde beoordeling

"Een jaar na mijn zwangerschap was mijn melasme onverminderd. Na de volgende 5 winters verschillende dermatologen, schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten te hebben bezocht en verschillende behandelmethodes te hebben geprobeerd, nog steeds niet het gewenste resultaat. Het laatste wat ik wilde proberen was ander soort laser bij Skinlab. Hier eerlijk advies gekregen dat het moeilijk zou worden met deze vorm van behandeling het gewenste resultaat te behalen en het resultaat dan van korte duur zou zijn. Op hun advies gestart met de ZO Skin Health productlijn en sinds een klein jaar is nagenoeg alle melasme verdwenen (ook in de zomer) en strakker en mooier als ooit!!! Nog steeds controleren ze regelmatig mijn huid en het resultaat van het behandeltraject. Ik kan niet anders zeggen dan TOP HUIDZORG!"

Bedrijfskwaliteiten

Klantvriendelijk en goede service
Opgeleide huidtherapeuten
High-end apparatuur
Deskundig

Skinlab Maastricht

Skinlab Maastricht staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en deskundigheid. Met hun brede scala aan diensten en hun klantgerichte aanpak, zijn ze een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een deskundige huidkliniek.

Wat maakt Skinlab Maastricht uniek? Allereerst hun diepgaande kennis en ervaring in en alles rondom dermatologie. Ze weten precies hoe ze jouw huidproblematiek moeten aanpakken! Samen met de klant kijken de huidtherapeuten bij Skinlab naar de best mogelijke opties, om aan de behoeften en doelen van elke klant te voldoen.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op