Bedrijfsinformatie
Stoeldopshop
Keizersveld 52, 5803 AN Venray
Actief sinds: 2012
Expertise
Kwaliteitsproducten
Tevredenheidsgarantie
Jarenlange ervaring
Contactgegevens
info@stoeldopshop.nl
0478 531 414
Review rating

Review Stoeldopshop

Stoeldopshop is al 20 jaar gespecialiseerd in alle soorten en maten van stoeldoppen en vloerglijders. Als stoelspecialist van de Benelux zorgen ze ervoor dat dat jouw meubels voorzien worden van de juiste stoeldoppen en/of vloerglijders. Ben je op zoek naar PVC stoelpootdoppen? Stoeldopshop doet er alles aan om de krassen op je vloer tegen te gaan, aangezien ze weten hoe belangrijk het is dat je interieur er fris uitziet.

De sterke punten van Stoeldopshop

  • Biedt duurzame en kwalitatieve materialen
  • Biedt 100% tevredenheidsgarantie
  • Heeft veel ervaring en breed netwerk (aller scherpste prijzen voor de consument)

Specialisatie Stoeldopshop

Stoeldopshop specialiseert zich in stoeldoppen en vloerbescherming voor houten vloeren (hout, parket en lamitaat), gladde vloeren (zoals natuursteen, tegels, PVC, linoleum en coatingvoeren), ruwe vloeren (zoals beton, klinkers, straatstenen en natuurstenen), en tapijt vloeren (tapijt en vloerbedekking). Daarnaast specialiseert Stoeldopshop zich in het onderhouden van textiele, microleren en kunsteleren meubels. Zie bieden uitsluitend de hoge kwaliteit van Royal Furniture Care. Zodat je niet alleen langer van de krasloze vloer geniet, maar ook van de frisse en schone meubelen.

Bedrijfskwaliteiten

Hoge kwaliteitseisen
Lage prijzen
Klantgericht

Stoeldopshop

 

Stoeldopshop weet als geen ander hoe je jouw vloer op een duurzame manier kunt beschermen. Door het uitgebreide assortiment biedt Stoeldopshop voor iedere vloer een adequate oplossing tegen een lage prijs.

Heb je hulp nodig bij het aanschaffen van de stoelpootdoppen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op