Bedrijfsinformatie
Texttasy
Actief sinds:
Expertise
Anoniem bericht versturen
Anonimiteit bewaren
Contactgegevens
info@texttasy.com
Review rating

Review Texttasy

Bij Texttasy is het mogelijk om een anoniem bericht te versturen. Vul het nummer van de ontvanger in, wat de naam van de afzender is en de inhoud van het bericht. Bij Texttasy zal een sms versturen altijd 100% anoniem zijn. Het is mogelijk verschillende namen te gebruiken bij de afzender zoals Anoniem, X of 06********.

Bij Texttasy staat het privacy voorop. De klant hoeft geen gegevens achter te laten voor het versturen van een sms. En alle ingevulde informatie wordt na een korte tijd automatisch uit het systeem verwijderd. Een grap uithalen bij vrienden of je crush vertellen dat je een oogje op hem hebt is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Is Texttasy aan te raden?

Texttasy is zeker een aanrader op het gebied van anonieme berichten sturen. Ze zullen zorgvuldig omgaan met de ingevulde gegevens en na korte tijd zijn deze verdwenen. Het fijne aan Texttasy is, is dat er geen enkele manier is om erachter te komen wie het bericht heeft verzonden. Zo is het mogelijk grappen uit te halen of gevoelige informatie te delen met anderen.

Bedrijfskwaliteiten

Zorgvuldig omgaan met gegevens
Snelle service

Hoe werkt het?

Stap 1: kies een naam

Bepaal wie de ontvanger denkt dat het bericht verstuurd. Dit kan Anoniem zien, maar ook Cupido of de Kerstman.

Stap 2: kies de ontvanger

Vul het telefoonnummer van de ontvanger in. Dit hoeft geen Nederlands nummer te zijn. De ontvanger kan zich overal op de wereld bevinden.

Stap 3: schrijf het bericht

Bedenk goed na over het bericht, verstuurd is verstuurd. Eindelijk is de kans voorgekomen waar alles verteld kan worden.

Stap 4: blijf undercover

Het bericht is verzonden, waarschijnlijk gaat de ontvanger opzoek naar degene die het bericht verzonden heeft. Zorg ervoor dat je niet opvalt, een kleine verspreking kan al genoeg zijn

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op