Bedrijfsinformatie
Valk Veranda
Dillenburgstraat 19-21, 5652 AM Eindhoven
Actief sinds: 2012
Expertise
Veranda's
Carport
Zonweringen
(Glazen) schuifwanden
Contactgegevens
info@valkveranda.nl
085 043 2463
Review rating

Review Valk Veranda

Valk Veranda is een ware veranda en overkapping specialist. In onze mening zijn er vrij weinig partijen zo goed in jou te helpen nóg meer te genieten van je tuin. Onder het motto 'het hoeft niet duur te zijn' opereren zij alsnog met ongelooflijk hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is terug te zien in zowel de producten als in het personeel, wat een zeer persoonlijke aanpak hanteert. Daarnaast specialiseren zij zich ook in poorten, carports, schuttingen, zonweringen, aluminium schuifwanden en glazen schuifwanden.

De sterke kanten van Valk Veranda

  • Zeer scherpe prijs
  • Op maat gemaakte tuin realisatie
  • 10 jaar garantie

Carports

Valk Veranda is ook zeer bekwaam in het plaatsen van carports, volgens klantervaringen. Een carport is ideaal om een voertuig onder te stallen zodat deze zowel beschermt wordt tegen schadelijk weer en natuuromstandigheden. Daarnaast zorgt een carport er ook voor dat je altijd een parkeerplek hebt in je straat. Lees hier meer over de carports van Valk Veranda.

Bedrijfskwaliteiten

10 jaar garantie
Vakkundig personeel
Top kwaliteit
Gratis maatwerk

Burendeal

Valk Veranda heeft een burendeal waardoor ze mensen een nog betere prijs kunnen bieden. Wanneer een persoon samen met een buur gebruik maakt van de services van Valk Veranda, dan krijgen beide korting. Dit kan ook met meerdere buren. Er zijn combinaties mogelijk van meerdere producten en diensten.

Klik hier voor meer info

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op