Bedrijfsinformatie
Verkeersschool Cordewener
Weerterveld 75, 6231 NC Meerssen
Actief sinds: 2013
Expertise
Auto rijbewijs
Rijlessen in automaat
English driving lessons
Aanhanger rijbewijs
Caravantraining en opfriscursus
Taxi rijbewijs
Vrachtauto rijbewijs
Nascholing Code 95
Contactgegevens
info@cordewener.nl
0850 653 125
Review rating

Review Verkeersschool Cordewener

Verkeersschool Cordewener wordt gezien als dé beste Verkeersschool van Maastricht en de omgeving. Ze hebben niet alleen top instructeurs, maar ook nog eens gunstige prijzen. Ook doen ze er alles aan om op een prettige manier les te geven. Dit doen ze allemaal door middel van een milieubewust wagenpark.

Ze bieden verschillende soorten rijopleidingen aan om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Doordat ze al jarenlang ervaring hebben kunnen ze precies inschatten wat je nodig hebt. Dit allemaal zodat jij zo snel en goed mogelijk kunt slagen voor jouw opleiding.

Er is veel concurrentie op het gebied van rijscholen. Verkeerschool Cordewener probeert zich onder andere van te onderscheiden door hun gunstige prijzen en persoonlijke benadering. Bovenop deze gunstige prijzen krijg je als student ook nog eens €100,- korting op de totaalprijs. Ze doen er alles aan om het zo voordelig mogelijk voor je te maken. De combinatie van gunstige prijzen met persoonlijke aandacht en maatwerk is de kracht van Verkeersschool Cordewener.

Bedrijfskwaliteiten

Gunstige prijzen
Top instructeurs
Milieu bewust wagenpark
Persoonlijke aandacht

Theorie Cursus

Voordat je daadwerkelijk praktijk examen mag doen, moet je eerst slagen voor je theorie-examen bij het CBR. Hierbij kan Verkeersschool Cordewener je helpen. Ze kunnen ondersteuning bieden door middel van een theoriecursus, boeken of examenoefeningen.

De desbetreffende theoriecursus vindt plaats via een webinar of klassikaal. Het gaat om vier namiddagen van 16:00 tot 18:00 uur. De kosten hiervan bedragen €125,00. Hier krijg je dan ook een theorieboek bij.

Je kunt je opgeven via het aanmeldformulier of via mail.

Cordewener

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op