Bedrijfsinformatie
Vert Baudet
Nederland
Actief sinds: 1963
Expertise
Baby kleding
Meisjes kleding
Jongens kleding
Schoenen
Zwangerschapskleding
Linnegoed
Speelgoed
Slaapkamer spullen
Contactgegevens
Info@VertBaudet.nl
+33 366 88 02 80
Review rating

Review Vert Baudet

Vert Baudet is ruim gespecialiseerd in alles over kinderkleding, speelgoed en slaapkamer-producten zoals boekenkastjes, stoelen, opbergmanden, muziekmobielen, en ga zo maar door. Vert Baudet heeft dus vrijwel alles voor kinderen. Maar ook hebben ze kleding voor zwangere vrouwen, denk aan broeken, shirts, badpakken en volledige setjes. Naast dus het ruime aanbod aan kinderspullen/ kleding en zwangerschapskleding, is Vert Baudet ook gespecialiseerd in babykleding. Van 0 tot 36 maanden hebben ze werkelijk alles. Zelfs badpakjes, badjassen en anti-uv zwembadjes.

Het speelgoed

Zoals eerder gezegd heeft Vert Baudet naast kleding ook nog een breder assortiment. Waaronder dus speelgoed. Ze hebben speelgoed voor de eerste levensjaren, denk aan bijvoorbeeld aan een loopwagen of een schommel. Daarnaast hebben ze ook veel verschillende boekjes voor alle leeftijden. Maar ook stepjes, driewielers, een houten barbecue, een watertafel met als thema een piratenschip, en nog veel meer leuks!

Bedrijfskwaliteiten

Gratis levering
Gratis retouneren
Veilig betalen
Ruim assortiment
Seizoenskortingen

Verzorging

Naast het eerder genoemde ruime assortiment van Vert Baudet in onder andere kleding en speelgoed hebben ze ook veel verzorgingsproducten zoals, draagdoeken, plaspotjes, babyvoeding, babyfoons en wipschommels. Wil je het bestellen of bekijken? Klik op de knop hieronder!

Bekijk hier hun website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op