Bedrijfsinformatie
De Vib Fabriek
Mauritslaan 49 | Kantoor 3.1.23 |, 6129 EL Urmond
Actief sinds: Januari 2007
Expertise
Software
Gevaarlijke stoffen
werkplekinstructiekaart
veiligheidsinformatieblad
Contactgegevens
info@devibfabriek.nl
085 009 2200
Review rating

Review De Vib Fabriek

Al vanaf 2007 houden zij zich bezig met alle zaken omtrent gevaarlijke stoffen. In 2012 is de focus gelegd op het opstellen van veiligheidsinformatiebladen, werkplekinstructiekaarten en het ondersteunen van bedrijven bij wet- en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen. Toen is officieel de ViB fabriek ontstaan.

De ViB fabriek staat voor kwaliteit en persoonlijke service en ze zien het als hun missie om te helpen bij de ingewikkelde opgave te voldoen aan alle eisen die de verantwoordelijkheid van het leveren van en het werken met chemische producten met zich meebrengt.

Op basis van hun kennis en de service die ze bieden proberen ze een vertrouwensband en een goede en duurzame relatie op te bouwen om ook in de toekomst de helpende hand te kunnen blijven bieden.

Dus wilt u op een efficiënte en effectieve manier werken met gevaarlijke stoffen? De ViB fabriek weet precies met welke wet- en regelgeving er rekening gehouden moet worden. Dus neem contact op met de specialisten van de ViB fabriek. Ze staan voor u klaar en bieden u ondersteuning en advies.

De sterke punten:

  • Persoonlijke service
  • Veel tevreden klanten
  • Veel kennis binnen het vak
  • Ontzettend veel ervaring

De missie van de Vib Fabriek

Het gebruik van gevaarlijke stoffen moet veilig en verantwoord kunnen, een goede informatieverstrekking is daarbij cruciaal! Het veiligheidsinformatieblad (ViB) en de productinformatiekaart (PIKA) zijn de instrumenten om gevaren informatie te delen in de keten. De medewerker op de werkvloer moet kunnen vertrouwen op de informatie in het ViB en de PIKA! We zien het als onze taak om veiligheidsinformatiebladen (ViB) op te stellen die niet alleen voldoen aan de geldende wetgeving maar die een goed beeld van de gevaren van een product weergeven. Met als ultieme missie: Werken met gevaarlijke stoffen veiliger maken!

Bedrijfskwaliteiten

Deskundig
Goede communicatie
Veel ervaring
Betrouwbaar

Veiligheidsinformatiebladen conform wet- en regelgeving

Levert u gevaarlijke stoffen en heeft u veiligheidsinformatiebladen nodig? Dan helpt de ViB fabriek u.

We hebben uitgebreide ervaring met het opstellen van ViB’s. Onze veiligheidsbladen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Heeft u veiligheidsinformatiebladen nodig in een andere taal dan het Nederlands én geldend voor buitenlandse wetgeving? Ook dan kiest u voor de ViB fabriek.

Onze klanten zijn werkzaam in de hele keten van chemische producten, van zware chemie tot het mengen van verf door de lokale verfspecialist. Vanaf de opkomst van de e-liquid verzorgen we ook voor dit soort specifieke producten de ViB. Want een e-liquid kan geurstoffen en smaakstoffen bevatten die wettelijk een ViB verplichten.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op