Bedrijfsinformatie
Wine Barrels
Nederland
Actief sinds: 2008
Expertise
Wijnkoelkasten
Wijnrekken
Wijnmeubels
Wijnvaten
Wijnglazen
Wijnaccessoires
Contactgegevens
info@wineandbarrels.nl
+45 31 21 51 71
Review rating

Review Wine Barrels

Het assortiment

Met alleen een fles wijn kom je natuurlijk nergens. Je hebt om te beginnen natuurlijk ook wijnglazen nodig. Wine Barrels heeft daarin een ontzettend ruim assortiment. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals: Spiegelau, Lucaris, Rogeska en Zieher. Ook hebben ze veel verschillende soorten aan wijnrekken. Van een Grenen Caverack waar 15 flessen in kunnen tot een Mensolas rek waar maar liefst 110 (!) flessen in terecht kunnen. En dat allemaal voor de scherpste prijs, plus een snelle levering. Veel meer kan een echte wijnliefhebber zich toch niet wensen, of toch wel? Zo heeft Wine Barrels óók wijnkoelkasten. Die zijn nodig om de wijn zo goed mogelijk te kunnen laten rijpen. De ideale temperatuur daarvoor is 12 graden Celsius. Het is daarbij belangrijk dat de wijn op een constante temperatuur blijft, en dat is natuurlijk (vrijwel) onmogelijk te behalen in de 'open' lucht. Naast dit alles is ook de luchtvochtigheid bepalend, en ook dat is vrijwel onmogelijk te reguleren buiten een wijnkoelkast. Wine Barrels zorgt er overigens voor dat de wijnkoelkasten perfect op zijn plek wordt gezet, bij je thuis. Ook geven ze graag advies over hoe om te gaan met de koelkast én de wijn.

Is Wine Barrels aan te raden?

Ja, ze zijn ontzettend gespecialiseerd in wat ze doen. Dat merk je naast de klantvriendelijkheid ook direct aan de hoge kwaliteit van de producten die ze leveren. Bij die hoge kwaliteit zit niet eens een dure prijs. De prijskwaliteit verhouding is dus fantastisch. Daarnaast heb je ook een zeer lange garantie, op vrijwel alle producten!

Bedrijfskwaliteiten

Snelle levering
28 dagen retourrecht
Klant vriendelijk
Langdurige aanbiedingen
Ervaren
Ruim assortiment

Wijnaccessoires

Naast de 'grote' producten zoals wijnkoelkasten, rekken en glazen zijn er ook zeer veel accessoires te koop bij Wine Barrels. Zo hebben ze onder andere verschillende kelnermessen, Dauartwork, een wijnkoelstaaf, (elektrische) kurkentrekkers, sabels en champagnestoppers. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze, of vele andere, accessoires. Bekijk dan via de knop hieronder hun website!

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op