Bedrijfsinformatie
World of Art
Kerkstraat 10, 6367JE Voerendaal
Actief sinds: 2013
Expertise
Muurdecoratie
Maatwerk
Contactgegevens
info@worldofart.nl
06-41496747
Review rating

Review World of Art

Ben je opzoek naar een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander en wil je niet weer aankomen met een typisch cadeau? Wat dacht je dan van een houten wereldkaart van World of Art?! Bij World of Art maken ze unieke wanddecoraties van hout. Zo bieden zij een houten wereldkaart en een houten kaart van Nederland aan. Deze zijn beschikbaar in 2 stijlen namelijk classic of panorama. De kaarten zijn verkrijgbaar in standaard afmetingen van XS tot XXl. Verder kun je kiezen uit verschillende soorten afwerkingen zoals onder andere grafiet, goud en zilver.

Een wereldkaart past in ieder interieur, het is een echte eyecatcher! Door de hoogwaardige kwaliteit ziet hij niet alleen goed uit en heb je er veel plezier van, maar je zult er zeker ook veel complimenten over krijgen. Het is ook mogelijk om pin magneten op de kaart te zetten zodat je kan laten zien waar je allemaal bent geweest op de wereld. Ben je niet zeker van hoe het uit gaat zien in je interieur? Geen probleem! World of Art biedt een gratis fotobewerking aan zodat jij precies kan zien hoe de wereldkaart aan jouw muur staat.

De sterke punten van World of Art

  • Snelle levering
  • Mogelijkheid tot personalisatie
  • Veel varianten
  • Hoogwaardige kwaliteit

Is World of Art aan te raden?

World of Art is absoluut aan te raden voor iedereen die op zoek is naar een echte eye catcher aan de muur! Door de verschillende afwerkingen en maten, is er altijd wel een wereldkaart die bij jouw interieur past. Door de hoogwaardige kwaliteit van de wereldkaart kan je er ontzettend lang van genieten.

Bedrijfskwaliteiten

Veel mogelijkheden
Hoogwaardige kwaliteit
Eerlijke prijzen

Varianten en maten

De wereldkaarten van World of Art zijn beschikbaar in de varianten: grafiet, zilver koper, goud brons, aarde bruin, lunar, mixture, betonlook, metaal en hout. Al deze varianten zijn verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXl. De maat XS heeft bij classic de afmetingen 140x80 cm en bij panorama 130x65 cm. De XXL variant heeft bij classic de afmetingen 400x233 cm en bij panorama 400x200 cm.

Bekijk de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op