Bedrijfsinformatie
Yellow Rijschool
Hazepad 15, 4825 AV Breda
Actief sinds: 2017
Expertise
Auto (B)
Motor (A1, A2 & A)
Scooter (AM)
Aanhanger (BE)
Contactgegevens
hallo@rijschoolyellow.nl
085 877 13 89
Review rating

Review Yellow Rijschool

Yellow Rijschool is een van de meest kwalitatieve rijscholen in de regio van Breda. Het assortiment van hun is breed; zo zijn ze gespecialiseerd in het auto-, motor-, scooter- en aanhangerrijbewijs. Voor alle opleidingen hebben ze overigens hun eigen specifieke werkwijze die zijn gebaseerd op de feedback van oud-leerlingen. Daarnaast is Yellow Rijschool ook gekeurd door de BOVAG. Dit betekend dat al het personeel is gekeurd op negen speciale punten. Ook heeft iedereen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Logischerwijs zijn de autorijlessen voor veel rijscholen het belangrijkste, dit doordat daar simpelweg de grootste doelgroep voor is. Ook voor Yellow Rijschool is dat zo. Al is het belangrijk om te vermelden dat dit geen afbraak doet aan de andere rijbewijzen. Overal geldt namelijk de belangrijkste kwaliteitsvoorschriften. Onderstaand kijken we dan ook naar het volledige aanbod wat betreft de auto (B):

Pakketten

Yellow Rijschool staat bekend om de flexibiliteit. Zo hebben ze dan ook 4 verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Om te beginnen Basic, dit is een pakket met: 20 rijlessen, het praktijkexamen, theoretische ondersteuning, een gratis proefles en een digitale rijlesmap. Daarnaast heb je ook Pro, hierbij krijg je 30 lessen en naast het bovenstaande ook een gratis herexamen, het Yellow Garantiefonds en geen inschrijvingskosten. Het beste pakket is Premium, wat erg hoog staat aangeschreven. Hierbij heb je 40 rijlessen, de tussentijdse toets én het theorie examen. De prijzen? 1280, 1780 en 2549 euro in totaal. Mocht je overigens haast hebben, dan kun je ook kiezen voor het Spoedcursus pakket. Dit kost 2499 euro maar je krijgt dan ook 40 rijlessen in twéé weken tijd mét het praktijkexamen erbij.

Scooter

Wil je het scooter rijbewijs halen in Breda? Dat kan al binnen één dag. Hierbij begin je de dag met het theorie examen waarna je enkele uren gaat oefenen. Zodra je alles goed beheerst, ga je diezelfde dag nog terug naar het CBR om het praktische examen te doen. Zo heb je binnen enkele uurtjes het rijbewijs binnen. De kosten? 549 voor het complete pakket, waarmee je ook de theorie kunt leren.

Meest gewaardeerde beoordeling

"Yellow Rijschool heeft me uitstekend geholpen bij het behalen van mijn autorijbewijs. De instructeurs zijn professioneel en geduldig, waardoor ik me altijd op mijn gemak voelde. Een aanrader voor iedereen die snel en zelfverzekerd wil leren rijden!" - Alex

Bedrijfskwaliteiten

Meer dan 10 jaar ervaring
Professionele instructeurs
Voordelige tarieven
Direct inschrijven
Versnelde trajecten
De laagste prijzen

Hoger slagingspercentage dan gemiddeld

Bij Yellow Rijschool slaagt 65 procent van de leerlingen in één keer voor het autorijbewijs. Dit ligt vele malen hoger dan het landelijke gemiddelde. Die ligt namelijk op 50 procent. Ook doet Yellow Rijschool het beter dan de andere scholen in de regio. Kijkende naar bijvoorbeeld Breda; daar ligt het percentage maar op 44 procent. De reden voor dit grote verschil? Yellow Rijschool zorgt al sinds de oprichting ervoor dat de rijinstructeurs van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Daarnaast maken ze ook gebruiken van verschillende pakketten.

Heb je vooraf al bij een andere school gezeten? Dan kun je nu ook gewoon kiezen voor een pakket met 20 rijlessen. Hierdoor kun je sneller op examen gaan, dan dat andere rijscholen dat toelaten. Mede hierdoor heeft Yellow Rijschool ook zo'n goede reviews op de verschillende platforms.

Meer info

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op